mama_68 06.02.07, 15:31 Witam. Czy ktoś był na godnych polecenia campingach w Chorwacji, Słoweni lub Bułgarii. Może przez biuro Eurocamp lub Selectcamp nie wiem czy dobrze nazwałam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JJ Re: campingi Europy IP: 195.16.91.* 06.02.07, 15:59 Dobrze znam camping Perna w Orebiczu Na Peljesaczu w Chorwacji i jest polozony w bardzo urokliwym miejscu ,ale znzm warunki poza sezonem . Mysle ze w sezonietlok nieporownywalny z warunkami we wrzesniu. Jesli interesuja Cię namioty wyposazone w kuchie z lodowka to podam dwa namiary. -polskie i czeskie biuro www.funclub.pl i www.erikatour.cz e-mail erika@erikatour.cz. Wiem ze we wrzesniu cena w czeski namiocie to 5 eu od osoby /juz z oplata klimatyczna/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: do mama_68 IP: *.net81.citysat.com.pl 06.02.07, 16:41 Swego czasu dużo podróżowaliśmy z Eurocampem i Selectcampem. Jeżdziliśmy głównie do Włoch . Co do Chorwacji to przejeżdżalem i odwiedziłem camping w miejscowośco Simuni na wyspie Pag. Fajnie położony , dobrze strzezony , nad samym morzem w zaciemnionym lasku . Polecam Sas. Co do Włoch to jezeli Cie to interesuje to daj znać na forum . Odpowiedz Link Zgłoś
mama_68 Re: do mama_68 09.02.07, 17:17 Gość portalu: Sas napisał(a): > Swego czasu dużo podróżowaliśmy z Eurocampem i Selectcampem. Jeżdziliśmy > głównie do Włoch . Co do Chorwacji to przejeżdżalem i odwiedziłem camping w > miejscowośco Simuni na wyspie Pag. Fajnie położony , dobrze strzezony , nad > samym morzem w zaciemnionym lasku . Polecam Sas. Co do Włoch to jezeli Cie to > interesuje to daj znać na forum . Interesują mnie campingi we włoszech i podróżowanie z firmą Eurocamp co polecasz! Odpowiedz Link Zgłoś