Gość: alfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 16:38 Chcemy jechać ze znajomymi do Chorwacji do Biogradu,nasi znajomi sa naturystami,stąd moje pytanie czy są tam takie plaże. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bah77 Re: Biograd a plaża... 13.04.07, 18:58 Oczywiście, są: # Północna część pobliskiej Zatoczki Crvena Luka: www.cronatur.com/beach/bdcrvena.htm # Cała Wysepka Sveta Katarina (naprzeciwko Biogradu na Moru, taksówką wodna). Życzę Wam pięknej opalenizny! bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miroslaw Re: Biograd a plaża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 19:19 Gość portalu: alfa napisał(a): > Chcemy jechać ze znajomymi do Chorwacji do Biogradu,nasi znajomi sa > naturystami,stąd moje pytanie czy są tam takie plaże. Nie ma problemu z opalaniem całego ciała w Biogradzie :) No może nie na plaży "Soline" :) Piekne miejsca sa w kierunku miejscowości Sw. Filip i Jakov za plaża Bosana :) Schodzi się pomiedzy wysokimi "tatarakami" i miejsca moc do pełnego opalania :) Z żoną uznajemy wypoczynek we wrześniu bo i ludzi mało i pogoda (temperatura) nam odpowiada :) (brak dużych upałów i woda bardzo ciepła) Udanego wypoczynku Zapraszam do galerii: olczyk.com/mirek/chorwacja/ olczyk.com/mirek/chorwacja/cro_2006/imagepages/image159.html Ta fotka wykonana jest w Pakostane olczyk.com/mirek/chorwacja/cro_2006_grudzien/2006.12.27-28/imagepages/image117.html Jeżeli jakieś pytanie to e-adres znajdziesz :))) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miroslaw Re: Biograd a plaża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 19:24 Nie zapodałem linka do mapy Biogradu :) biograd.info/images/biograd_map.jpg Moim zdaniem i zdaniem naszej zaprzyjaźnionej gospodyni tylko w części Bosana jest miło i znacznie mniej tłoczno. Po dugiej stronie Biogradu tłok i ludz na ludziu :) Jeszcze raz dobrego wypoczynku i czekoladowej opalenizny. Warto się przed wyjazdem zahartować i zabrać materac dmuchany z dłuższym kawłkiem mocnej linki, siatke do której wrzucimy kamienie potraktyjemy jako kotwice i upał może nam nadmuchać a i dalej od brzegu nawet "krempacja" dla początkujących mniejsza :) Odpowiedz Link Zgłoś