Gość: OLO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.03, 23:22 byłem w tamtym roku na wyspie PAG,podziele się informacjami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zrutecki Re: Wyspa PAG IP: 217.96.53.* 03.06.03, 06:18 hej czy moglbys cos napisac o krainie "ksiezycowej "troche wiecej jakie ceny jaka plaza no i wszystko czy warto tam sie udac muj e-mail zrutecki@poczta.fm pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrutecki Re: Wyspa PAG IP: 217.96.53.* 03.06.03, 06:21 Gość portalu: zrutecki napisał(a): > hej > czy moglbys cos napisac o krainie "ksiezycowej "troche wiecej jakie ceny jaka > plaza no i wszystko czy warto tam sie udac moj e-mail zrutecki@poczta.fm > pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cykada wszystko o Pagu - cykada@net.hr IP: *.net.hinet.hr 04.06.03, 18:57 Jako kobieta z Pagu ktora prowadzi dzialanosc turystyczna zapraszam wszystkich na kontakt w sprawie kwater. Dla osob z rowerami mamy mapki z przejazdami pomiedzy miejscowosciami. W czerwcu promocja na ceny kwater i pokoje goscinne. Czekam na maila, cykada@net.hr Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Re: Wyspa PAG IP: *.kghm.pl 03.06.03, 07:19 Napisz jak wygladaja ceny kampingow do kwater oraz czy odleglosci na wyspie miedzy miasteczkami sa do przejechania na rowerku i polec fajne miejsce do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
gwahir Re: Wyspa PAG 03.06.03, 10:48 Gość portalu: OLO napisał(a): > byłem w tamtym roku na wyspie PAG,podziele się informacjami. Chetnie chciałyb zapoznać się zamierzam wybrać się w tamte tereny w tym roku - jeszcze nigdy nie byłem. oaktrees@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: Wyspa PAG IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.03, 14:33 Zainteresowanych prosze o meila na grzymallo@interia.pl pozdrawiam OLO Odpowiedz Link Zgłoś