Gość: Cindy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 11:46 Podobno ta najprawdziwsza Chorwacja to wyłącznie wyspy. Co Wy na to? Lepsze jedzenie (choć droższe), mniej Polaków, urokliwe miejsca. Macie takie miejsca, macie takie wyspy? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: Wyspy czy ląd? IP: *.bydgoszcz.agora.pl 05.06.03, 13:13 Ja jadę na Vis Odpowiedz Link Zgłoś
gosik23 Re: Wyspy czy ląd? 05.06.03, 14:37 dwa lata temu byłam w Cvikrenicy i Biograd na Moru było bardzo miło,a le Polaków mnóstwo. w tym roku postanowiłam pojechac na wyspe Hvar,nie wiem jak bedzie,mam nadzieję, ze bedę zadowolona.Opowiem poprzyjeździe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Wyspy czy ląd? IP: *.pl / 192.168.100.* 11.06.03, 20:55 gosik23 napisała: > dwa lata temu byłam w Cvikrenicy i Biograd na Moru było bardzo miło,a le > Polaków mnóstwo. w tym roku postanowiłam pojechac na wyspe Hvar,nie wiem jak > bedzie,mam nadzieję, ze bedę zadowolona.Opowiem poprzyjeździe No to możesz być pewna, ze na Hvarze będzie ładniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: Wyspy czy ląd? IP: *.gdynia.mm.pl 10.06.03, 20:08 Tylko wyspy!!!Wróciłam z Visu, byłam tam trzeci raz.Odkąd odkryłam tę wyspę trzy lata temu nie wyobrażam sobie wypoczynku w innym miejscu.A znam Chorwacje b.dobrze - jeżdżę od wielu ,wielu lat.Gdy na lądzie tłoczno,duszno - tam cisza,przepiękna, niezniszczona przyroda,czysty jak nigdzie Adriatyk i co należy do rzadkości w Chorwacji 4 piaszczyste plaże. Możesz zamieszkać 15m od brzegu morza, nie słyszysz samochodów,dyskotek,gwaru tylko ....Adriatyk.Jeżeli chcesz więcej- mój e-mail:jadran@gazeta.pl Maria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Wyspy czy ląd? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 00:20 Chce więcej, zaraz do Ciebie piszę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: Wyspy czy ląd? IP: *.pl / 192.168.100.* 11.06.03, 20:54 Gość portalu: maria napisał(a): > Tylko wyspy!!!Wróciłam z Visu, byłam tam trzeci raz.Odkąd odkryłam tę wyspę > trzy lata temu nie wyobrażam sobie wypoczynku w innym miejscu.A znam Chorwacje > b.dobrze - jeżdżę od wielu ,wielu lat.Gdy na lądzie tłoczno,duszno - tam > cisza,przepiękna, niezniszczona przyroda,czysty jak nigdzie Adriatyk i co > należy do rzadkości w Chorwacji 4 piaszczyste plaże. Możesz zamieszkać 15m od > brzegu morza, nie słyszysz samochodów,dyskotek,gwaru tylko ....Adriatyk.Jeżeli > chcesz więcej- mój e-mail:jadran@gazeta.pl > Maria Maria, strasznie się cieszę, że jesteś na forum. Jadę z rodziną na Vis za tydzień. Bedziemy tam pierwszy raz. Zaklepaliśmy sobie apartament w pobliżu miejscowości Vis. Zastanawialiśmy sie czy lepszy Vis czy Komiża. W koncu zdecydowaliśmy sie na Vis. Czy to dobry pomysł? Byłaś tam? Jaka plaża? Tak bardzo sie rozmarzyłam, jak napisałaś, ze tam cisza i spokój. Mam nadzieję, że w drugiej połowie czerwca nie bedzie tam jeszcze tłumów. Napisz wiecej. POzdr. Odpowiedz Link Zgłoś