Gość: retr IP: *.37.11.vie.surfer.at 02.07.07, 12:16 Mam "żeglarza jachtowego" czy wyczarterują mi cokolwiek na ten patent ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paddy Re: Czarter jachtu w Chorwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 14:08 Nie wyczarteruja ci, a to z powodu braku SRC (certyfikat VHF). Majac oba kwity, mozesz brac teoretycznie wszystko. Posiadanie kwitu jednak nie jest rownowazne z fizyczna zdolnoscia do prowadzenia 40 stopowego jachtu, nawet jesli formalnie wystarcza. Dokladniej dowiesz sie tu: www.punt.com.pl/ Paddy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSK Re: Czarter jachtu w Chorwacji IP: *.209.107.89.in-addr.nilings.se 06.12.13, 01:26 Na żeglarza jachtowego nie da się nic wyczarterować w Chorwacji, przynajmniej legalnie. Napisz do www.pasat-charter.pl Znają dobrze temat chorwacki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skipper Re: Czarter jachtu w Chorwacji IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.03.14, 11:19 Obawiam się, że nie będzie to możliwe. Więcej informacji na temat naczarterów jachtów w Chorwacji i Grecji można uzyskać na stronie www.yachtguru.pl. W każdym razie, każdemu życzę przeżycia rejsu na tamtych wodach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia885 Re: Czarter jachtu w Chorwacji IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.19, 16:28 Byłam w Chrowacji , ale była to podróż samolotem oraz samochodem;) Teraz zastanawiam się właśnie nad jakimiś fajnymi wakacjami w Grecji i coś związanego z wynajmem czarteru jak na przykład tutaj www.sailor.pl/pl/czartery-jachtow-w-grecji Odpowiedz Link Zgłoś