Gość: asia_mama IP: *.ite.waw.pl 10.07.07, 09:08 Na stronie internetowej promów jadrolinija sa podane ceny w euro. Czy można płacić w kunach? Co się bardziej opłaca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: duy Re: Prom -czy można płacić w kunach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 09:42 No chyba logiczne jest że w Chorwacji płaci się kunami a cena w euro podana jest po pierwsze po to aby łatwiej było przeliczać czy w przypadku mieszkańców eurolandów od razu wiedzieć ile kosztuje a po drugie aby chronić się przed wachaniami kursu kun. Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: Prom -czy można płacić w kunach? 10.07.07, 10:07 Dlaczego chcesz płynąć na Rab "Jadroliniją", a nie "Rapską Plovidbą"? bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia_mama Re: Prom -czy można płacić w kunach? IP: *.ite.waw.pl 10.07.07, 10:25 Będę płynąć z Jablanaca, myślałam że tam tylko pływają promy Jadrolinii. Prosze napisz coś więcej o tej "Rapskiej Plovidbie" Ceny porównywalne? Skąd odpływa? Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: Prom -czy można płacić w kunach? 10.07.07, 10:38 Jesteś pewna, że promy "Jadroliniji" pływają z Jablanaca? W/g mnie - z Baśki na Krku. Info o "R.P.": rab-croatia.com/travel_en.htm#fahre Porównaj ceny i czas rejsu. bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipski Re: Prom -czy można płacić w kunach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 10:59 > Na stronie internetowej promów jadrolinija sa podane ceny w euro. Czy można > płacić w kunach? Co się bardziej opłaca? hmmm podaj link gdzie widzisz ceny w euro bo np na tej stronie ceny sa podane w hrk www.jadrolinija.hr/default.aspx?dpid=1338 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia_mama Re: Prom -czy można płacić w kunach? IP: *.ite.waw.pl 10.07.07, 11:11 prosze bardzo tu znalazłam: <http://www.jadrolinija.cz/pdf/rijeka_f.pdf> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipski Re: Prom -czy można płacić w kunach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 11:25 > (..)www.jadrolinija.cz (...) a co cie podkusilo czytac z czeskiej domeny ?? :-)))) sprawdzaj w domenie hr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia_mama Re: Prom -czy można płacić w kunach? IP: *.ite.waw.pl 10.07.07, 11:12 nie otwiera mi się twój link:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipski Re: Prom -czy można płacić w kunach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 11:24 www.jadrolinija.hr/default.aspx?dpid=1334 zerknij teraz Odpowiedz Link Zgłoś