Dodaj do ulubionych

bar-susań, czarnogóra

IP: *.stk.vectranet.pl 15.07.07, 10:49
Czy był ktoś w miejscowości Bar w Czarnogórze?
Zastanawiam się nad wyjazdem do Baru i jestem ciekawa opinii :-)
Obserwuj wątek
    • mk110 Re: bar-susań, czarnogóra 15.07.07, 11:39
      Ja byłam wróciłam tydzień temu. Dokładnie byliśmy w miejscowości Uteha koło
      Baru.
      • Gość: Osia Re: bar-susań, czarnogóra IP: *.stk.vectranet.pl 15.07.07, 12:59
        jakie wrażenia?:-)
        • Gość: gtw Re: bar-susań, czarnogóra IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 15.07.07, 14:30
          Bar to portowe miasto, wciąż jeszcze dośc "socjalistyczne". Plaża kamienista.
          Polecam okolice Budvy valbo Petrovac...
          • Gość: Ewa Re: bar-susań, czarnogóra IP: *.core.lanet.net.pl 15.07.07, 14:54
            Bar to duże miasto, plaża fatalna- nie polecam.
            Zdecydowanie rejon Budvy. Sama Budva jest dość zatłoczona ale śliczna i stanowi dobry punkt wypadowy dla wycieczek.
            Jeżeli cenisz sobie spokój na plaży i piękne widoki- idealnym miejscem jest Św. Stefan. Widziałam oferty wolnych pokoi ( w pełni sezonu), jest też zacieniony camping wśród oliwek z małą ale urokliwą plażą.
        • mk110 Re: bar-susań, czarnogóra 15.07.07, 18:03
          Na plaży w Barze nie była więc się nie wypowiadam. Nowa częśc miasta mało
          ciekawa dużo sklepów knajpek i restauracji i duzy Port jak ktoś wcześniej
          pisał. Polecam wycieczkę do starej częsci Baru piękne miejsce. My mieszkaliśmy
          w willi nad samym morzem za Barem (jakies 5 km) w kierunku na Ulcinj. Na plaże
          jeździlismy za Ulcinj.
          • Gość: Aga Re: bar-susań, czarnogóra IP: *.toya.net.pl 15.07.07, 23:06
            lepiej Budva, Becici k. Budvy, Petrovac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka