Gość: Osia IP: *.stk.vectranet.pl 15.07.07, 10:49 Czy był ktoś w miejscowości Bar w Czarnogórze? Zastanawiam się nad wyjazdem do Baru i jestem ciekawa opinii :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mk110 Re: bar-susań, czarnogóra 15.07.07, 11:39 Ja byłam wróciłam tydzień temu. Dokładnie byliśmy w miejscowości Uteha koło Baru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osia Re: bar-susań, czarnogóra IP: *.stk.vectranet.pl 15.07.07, 12:59 jakie wrażenia?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtw Re: bar-susań, czarnogóra IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 15.07.07, 14:30 Bar to portowe miasto, wciąż jeszcze dośc "socjalistyczne". Plaża kamienista. Polecam okolice Budvy valbo Petrovac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: bar-susań, czarnogóra IP: *.core.lanet.net.pl 15.07.07, 14:54 Bar to duże miasto, plaża fatalna- nie polecam. Zdecydowanie rejon Budvy. Sama Budva jest dość zatłoczona ale śliczna i stanowi dobry punkt wypadowy dla wycieczek. Jeżeli cenisz sobie spokój na plaży i piękne widoki- idealnym miejscem jest Św. Stefan. Widziałam oferty wolnych pokoi ( w pełni sezonu), jest też zacieniony camping wśród oliwek z małą ale urokliwą plażą. Odpowiedz Link Zgłoś
mk110 Re: bar-susań, czarnogóra 15.07.07, 18:03 Na plaży w Barze nie była więc się nie wypowiadam. Nowa częśc miasta mało ciekawa dużo sklepów knajpek i restauracji i duzy Port jak ktoś wcześniej pisał. Polecam wycieczkę do starej częsci Baru piękne miejsce. My mieszkaliśmy w willi nad samym morzem za Barem (jakies 5 km) w kierunku na Ulcinj. Na plaże jeździlismy za Ulcinj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: bar-susań, czarnogóra IP: *.toya.net.pl 15.07.07, 23:06 lepiej Budva, Becici k. Budvy, Petrovac Odpowiedz Link Zgłoś