Gość: Ka Re: Płacenie kartą IP: *.icpnet.pl 25.06.03, 20:19 Mam kartę PKO b.p. Visa Electron. Czy nie będę miała problemów z płaceniem w drodze i w samej Chorawcji ? K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aoles Re: Płacenie kartą IP: *.warynski.net / 192.168.1.* 25.06.03, 21:56 Generalnie w bankomatach raczej nie ma kłopotu,płacąc w sklepie można czasami tą kartą nie uzyskać autoryzacji.Dlatego trzeba mieć oprócz elektrona również clasic -ta jest NIEZAWODNA.Wiem co piszę, bo po 3 letnim stażu w Chorwacji - nigdy Visa clasic PKO BP mnie nie zawiodła.Elektronem też płaciłem,czasami się udawało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JerzyR Re: Płacenie kartą IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.03, 23:07 Gość portalu: Ka napisał(a): > Mam kartę PKO b.p. Visa Electron. Czy nie będę miała problemów z płaceniem w > drodze i w samej Chorawcji ? > > K. W Makarskiej na stacji benzynowej nie mieli terminala elektronicznego i potzrebna byla karta "tłoczona" Ale wszedzie indziej z visa elektron nie było problemów JR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szon Re: Płacenie kartą IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 12:03 W Plitvicach terminal nie chciał przyjąć Visy Elektron PKO BP. Ale Śląskiego przyjął. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś