malowska 15.01.08, 22:29 Może wiecie gdzie mogę znaleźc odległości między miastami Polski (dokładnie chodzi mi o Łódź) a Chorwacją? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bonar Re: Jak dalego do Chorwacji? IP: *.telpol.net.pl 15.01.08, 22:45 Witam, wystarczy wpisać dane www.hac.hr/ www.viamichelin.pl/ www.maps.google.com a to napewno się przyda: www.hak.hr/cpage.aspx?page=thak4.html www.hellotourist.net/info.php?orszag=2 można też pooglądać: pl.youtube.com/watch?v=PDyjn0vmjuo pl.youtube.com/watch?v=DbSL7W_FN90 pozdrav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pils75 Re: Jak dalego do Chorwacji? IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.08, 20:15 Na Istrie ok.1100-1200, albo Dubrownik ok.2000 w sumie różnica żadna to i to Chorwacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Jak dalego do Chorwacji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.08, 21:24 nie przesadziłeś czasem?Kraków-Brela(wg. licznika w samochodzie) 1250km Z Breli do Dubrownika-niecałe 200km.Skąd Ci się wzięło 2000km?Jechałem przez Węgry. A poza tym niby Istria i Dubrownik to ta sama Chorwacja-ale kto był to wie jaka jest różnica... Odpowiedz Link Zgłoś
noyle Re: Jak dalego do Chorwacji? 18.01.08, 22:34 Ja mam 550 km do granicy HR do Łodzi 350 km pozdrawiam jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonar Re: Jak dalego do Chorwacji? IP: *.telpol.net.pl 19.01.08, 12:03 Bez sensu ta dyskusja, warto samemu obliczyć: www.mapa.targeo.pl/ map24.interia.pl/www.viamichelin.pl/ www.hac.hr/ Chorwacja kalkulator drogowy, to wszystko jest i wiele więcej. Szukać, w internecie wszystko jest a nie pisać nieprawdziwych (zmyślonych) informacji. Jak się zabieramy do odpowiedzi, to pamiętajmy, zawsze z zamiarem pomocy, ok.? Dzięki pozdrav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonar Re: Jak dalego do Chorwacji? IP: *.telpol.net.pl 19.01.08, 12:10 Coś źle się pootwierało, hm. Jeszcze raz www.mapa.targeo.pl/ www.map24.interia.pl www.viamichelin.pl/ www.hac.hr/ Chorwacja kalkulator drogowy pozdrav pozdrav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonar Re: Jak dalego do Chorwacji? IP: *.telpol.net.pl 19.01.08, 12:12 Chorwacja kalkulator drogowy www.hellotourist.net/info.php?orszag=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kondzio Re: Jak dalego do Chorwacji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 11:09 jestem z Pabianic ,odległość na Krk to 1185km,przez Czechy,Austrie,Słowenie Odpowiedz Link Zgłoś