Gość: Ada IP: 82.160.40.* 07.04.08, 17:35 wybieram się na długi weekend do Chorwacji.Hotel Andrija w Sibeniku. Czy ktoś był może w tym hotelu, albo w ośrodku Primasol- Solaris. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marekp41 Re: Hotel Andrija w Sibeniku 09.04.08, 08:58 5 lub 4 lata temu byłem 10 dni w ośrodku solaris koło sibenika piękny osrodek składający się z kilku budynków - Jest to kompleks nad morze złożony z kilku hoteli . Nowocześnie wyposażone ,odpoczynek lux plaże w wiekszości betonowe , morze głownie dla pływających do wody wchodzi sie z drabinek , koniecznie trzeba mieć buty bo w morzu bywają jezowce . Do miasta kilka kilometrów . Jak ja byłem to jeszcze nie był wyremontowany jeden budynek oraz basen kryty basen , teraz co widziałem na folderach to już wyremontowali . Wyzywienie było lux . Raz w tygodniu jest dzień kucharza i wtedy jest uroczysta kolacja przy świecach . Jeżeli chcesz więcej informacji to pisz Marek40"@"Gmail.com lub do gazety Sibenik tez piekne urokliwe miasteczko Polecam Odpowiedz Link Zgłoś