Gość: Ela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 18:45 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chaladia Re: nocleg w Graz 24.05.08, 22:05 Oekotel Graz, to jest dokładniej Kalsdorf, co nawet wygodniej w drodze do Chorwacji, gdyż nie trzeba jechać do miasta, tylko skręca się na lotnisko, a rano można zrobić skrót prosto na autostradę na Maribor. Czysto, niedrogo, przyjemnie. Tyle, że w przeciwieństwie do np. Oekotelu Traiskirchen w bezpośredniej bliskości nie ma knajpek, żeby zjeść kolację. No, chyba że coś się przez ostatni rok zmieniło... Odpowiedz Link Zgłoś
proffet Re: nocleg w Graz 24.05.08, 22:37 Do powyższego www.oekotel.com/cms/index.php?lang=Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv wiecie na pewno? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.08, 23:26 że Ela pyta? a może poleca?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: wiecie na pewno? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 07:12 w oekotel Graz od czerwca do sierpnia nie ma już miejsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wit Re: wiecie na pewno? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 16:58 Ja zarezerwowałem przez internet na formularzu i dostałem potwierdzenie Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: wiecie na pewno? 04.06.08, 21:19 Stałe "napady" - mnie też to w ubiegłym roku spotkało. Oekotel ma w Grazu różnych konkuretów, którzy złośliwie mu się bookują, żeby wyglądało, że w Kalsdorfie nie ma miejsc i żeby klienci przyjechali do nich, choć tam drożej i gorzej. W ubiegłym roku też jechałem mając rezerwację niepotwierdzoną, ale zatelefonowałem spod Eisenstadt (tam mogłem jeszcze zmienić kierunek na Oekotel Traiskirchen) i okazało się, że jest sporo wolnych miejsc, bo rezerwacji nie wykorzystano. Problem może być w czasie Euro 2008 - gdyż z Grazu nie jest daleko do Klagenfurtu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: wiecie na pewno? IP: *.torun.mm.pl 06.06.08, 21:40 Rezerwowałam nocleg w Grazu już w styczniu - na sierpień, dostałam potwierdzenie i odliczam dni do wyjazdu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirro Re: nocleg w Graz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 06:25 Wczoraj rezerwowałem na początek lipca, nie było problemu a pani w recepcji lekko kalecząc mówiła po polsku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hlen Re: nocleg w Graz IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.06.08, 11:14 Są miejsca, rezerwowałam w poniedziałek 16.06 na 03 lipca. :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: nocleg w Graz IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.06.08, 11:14 Na recepcji pracuje Czeszka, można dogadać się właśnie takim łamanym Polskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewans Re: nocleg w Graz IP: *.provident.pl 19.06.08, 12:14 a można wiedzieć ile kosztuje ten nocleg? z góry dzięki za inforamcję Odpowiedz Link Zgłoś
darkoni Re: nocleg w Graz 21.06.08, 15:17 oto stronka www.oekotel.com/index_pol.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: nocleg w Graz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 15:16 Cena jak najbardziej adekwatna do jakości, tzn. jedno i drugie bardzo niskie. Ale czy warto ...? To już decyzja każdego po całodziennej podróży. Pokój, jaki dostaliśmy mieścił się w piwnicy, unosił się zapach stęchlizny i wilgoci. Farba kilkucentymetrowymi płatami odpadała ze ścian. Przysznic miał zapchany odpływ, więc o kąpieli mozna było pomarzyć - nam na szczęście udało się znaleźć inny wolny pokój, który poza dziłającym prysznicem nie odbiegał standardem od poprzedniego. Następnego dnia postaliśmy w kilkunastominutowej kolejce do bufetu z produktami (przepraszam, resztkami) produktów śniadaniowych, potem poszukiwania wolnego stolika, itd. Pamiętam polskie akademiki z pierwszej połowy lat 90- tych - "hotel" w Graz / Kalsdorf nie odbiegał zbyt od tego standardu. Ale z drugiej strony 44 EUR za dwójkę (bo tyle zapłaciliśmy) to chyba kosztuje miejsce pod namiot na campingu. Uważam natomiast, że reklamowanie się jako hotel *** w cenie ** to już lekka przesada. Każdy, kto korzystał np. z ** IBISa lub * ETAPu chyba to potwierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
abwehrstelle_breslau Re: nocleg w Graz 02.07.08, 22:57 Wybieramy się do Chorwacji z naszym psiurem. Byłbym wdzięczny za podanie jakiegoś namiaru noclegu przy trasie Wien-Graz (z prostym dojazdem i za umiarkowaną cenę), gdzie nie brzydzą się kundlami, jak to jest w przypadku polecanego wyżej oekmotel! :)) Odpowiedz Link Zgłoś