Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 18:34 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbynek Re: co wybrać,Brela czy Primostein. IP: *.plock.mm.pl 01.06.08, 20:03 Primosten jest ok. Brela też - a dlaczegi nie Tucepi. Nie ma co porównywać Primosten to początek Dalmacji - Brela to już południowa Dalmacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łysy Re: co wybrać,Brela czy Primostein. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.08, 20:37 Tucepi tak ale apartamenty drogie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: co wybrać,Brela czy Primostein. IP: *.plock.mm.pl 01.06.08, 21:32 w Primostenie tak samo drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
lolu83 Primosten -najdrozej! 03.06.08, 12:02 W Primosten sa najdrozsze apaertamenty w cro! W Tucepi przy samej plazy 10E za osobe w super apartamencie, w Primosten w polowie wrzesnia nie schodzili ponizej 15E za osobe i jakie tragiczne warunki:( Dla mnie najpiekniejsze w cro to:Riwera Makarska(tam Tucepi)oraz Plw.Peljesac i tam Orebic.. wiecej info tu znajdziesz:) cro.pl/forum/ Odpowiedz Link Zgłoś
celtic_spirit Re: Primosten -najdrozej! 06.06.08, 15:46 Primosten. Kawalerka niedaleko plazy, ladnie umeblowana, duzy pokoj, kuchnia, przedpokoj z szafami i lazienka z toaleta. do tego klimatyzacja i osobne wejscie do domu. 20 euro za dwie osoby, czyli po 10 na osobe i to tylko dlatego tak drogo, ze byla w to wliczona prowizja agencji turystycznej, ale spieszylo nam sie wiec zaakceptowalismy cene juz po krotkim targowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdzik Re: co wybrać,Brela czy Primostein. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 18:19 Ja byłam i tu i tu, zalezy co chcesz tam robic i z kim robic, mam tutaj na myśli dzieci, Primosten dla dzieci sie nie nadaje, poniewaz tam sa głównie betonowe palże, jest tylko mały skrawek plazy ( kamienistej oczywiście) , natomiast Brela jak najbardziej sprzyja dzieciakom i jak to na Riwierze- jest cudownie, jako potwierdzenie tego faktu jade tam w tym roku w sierpniu i to juz 2 raz , a byłam tez w kilku innych miejscach: Makarska, Baska Voda, Dubrownik, za Pulą na Istrii, jednak stwierdzam, ze w Breli jest przefajnie, długie -kamieniste- oczywiście plaże ale z drobniutkim kamyczkiem duzo drzew i w ogóle najpiekniej na świecie, polecam, aczkolwiek to niestety dodatkowe 100 km drogi- ale warto!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: co wybrać,Brela czy Primostein. IP: *.plock.mm.pl 06.06.08, 23:47 co za bzdury - w Primostenie nie ma plaży betonowej, są dwie plaże jedna z kamieniami, druga bez. Odpowiedz Link Zgłoś
marius67 Re: co wybrać,Brela czy Primostein. 23.06.08, 17:25 jedno i drugie miejsce jest piękne,z Primosten blisko na Kornati i do wodospadów Krk,piękna ministarówka,woda na półwyspie obok hotelu Zora jest krystaliczna,z kolei od Breli do Baski Vody u podnóża masywu Biokowo chyba najładniejszy deptak w Chorwacji,rzut kamieniem na Bol ,najlepiej tydzień odwiedzić oba miejsca Odpowiedz Link Zgłoś