Gość: Mirek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 18:40 Zapraszam www.olczyk.com/mirek/index.htm Może te zdjęcia pobudzą cię do wspomnień :-)))) W późniejszym czasie będą opisy. Pozdrawiamy. Mirek i Anna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luisa3 Re: Tak widziałem Chorwacje 23.10.03, 12:01 Witam, ja również w tym roku byłam w Biogradzie.Mieszkałam w hotelu Ilirnija przy samym morzu.Jestem bardzo zadowolona z wczasów.Pod względem zabytków zachwycił mnie Zadar,piękne stare miasto. A pod względem widoków Archipelag Kornati,przepiękne fiordy,bardzo wysokie a także słone jezioro-wyjątkowe pod względem zasolenia. oj mogłam bym dużo pisać... Serdecznie pozdrawiam, Luisa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Tak widziałem Chorwacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 19:40 Slone jezioro - bajka. Ale jak wziałem wode do ust to niemiłe uczucie. Wspominam spotkanie z osłami. Bardzo miłe zwierzęta. My mieszkaliśmy prywatnie. Bardzo dobrze się mieszkalo. Może kiedyś uda się nam spotkać w Chorwacji. Mirek Odpowiedz Link Zgłoś
luisa3 Re: Tak widziałem Chorwacje 29.10.03, 11:37 Ja też widziałam na tej wyspie osły.Nie podobało mi się tam jednak to,że te chodzą głodne i żywią się odpadami ze śmietników,chociaż przy słonym jeziorze widziałam dla nich specjalne pojemniki z wodą i jedzeniem. Ja byłam w Biogradzie i w Chorwacji pierwszy raz. Bardzo mi się tam podobało i chciałam bym tam jeszcze wrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Tak widziałem Chorwacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 17:21 > Bardzo mi się tam podobało i chciałam bym tam jeszcze wrócić. Może się uda nam spotkać w Biogradzie :)))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Tak widziałem Chorwacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 19:08 Zapraszam do Chorwacji www.olczyk.com/mirek/ Może te zdjęcia pomoga Wam w podjęciu decyzji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.lutynski Re: Tak widziałem Chorwacje 06.05.04, 12:33 Gość portalu: Mirek napisał(a): > Zapraszam www.olczyk.com/mirek/index.htm > Może te zdjęcia pobudzą cię do wspomnień :-)))) > W późniejszym czasie będą opisy. > Pozdrawiamy. > Mirek i Anna A ja widzialem tak: www.pbase.com/lutek/chorwacja_2003 Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Tak widziałem Chorwacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 21:30 > > Zapraszam www.olczyk.com/mirek/ > > Pozdrawiamy. > > Mirek i Anna > A ja widzialem tak: www.pbase.com/lutek/chorwacja_2003 > > Piotr Dziękuję. Bardzo ładne. Mam nadzieję że będę mógł i te miejsca odwiedzić :)))) Mirek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Tak widziałem Chorwacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 20:41 W tym roku nie pojedziemy :(((( Pozostaja tylko wspomnienia Pozdrawiamy życzac udanego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Tak widziałem Chorwacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 20:48 Dziękuje wszystkim którzy odwiedzili naszą galerie. www.olczyk.com/mirek/ Zapraszam do dalszych odwiedzin :))) Odpowiedz Link Zgłoś