maniana81 27.11.08, 17:39 Czy ktoś był tam? Czy może podzielić się swoimi doświadczeniami z tego campingu. Co dodatkowo płatne jakie warunki czy wystarczająco atrakcji dla dzieci? Proszę o jakie kolwiek info. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manwe11 Re: Słowenia Terme Catez 30.11.08, 10:40 Byliśmy tam w tym roku ale nie mieszkaliśmy na campingu tylko w apartamentach (domkach). W samym parku wodnym mnóstwo atrakcji zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci. Moje córki (6 i 8 lat) były zachwycone. Baseny czyste, dobrze utrzymane. Sanitariaty na terenie basenów OK. Jak masz jeszcze jakieś pytania to pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
izkakrolikowska Re: Słowenia Terme Catez 11.02.09, 10:17 Wybieram się do Terme Catez w czerwcu z rodzinką. Może jest ktoś kto również się tam wybiera? A może ktoś ma jakieś podpowiedzi, jak tam jest , jaka pogoda w czerwcu (od 12 do 25), co należy ze soba zabrać, na co zwrócić uwagę, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: China Re: Słowenia Terme Catez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 20:12 Ja będę tam z rodziną od 20 czerwca. Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izakrolikowska Re: Słowenia Terme Catez IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.09, 20:32 Super, dobrze wiedzieć, że będzie ktoś swój. My jedziemy z 2 dzieci - synem 14 lat i corką 7 letnią, A Państwo - jeśli można zapytać? My mamy nadzieję, na fantastyczne wakacje, czego i Państwu życzymy. Odpowiedz Link Zgłoś
tutek6 Re: Słowenia Terme Catez 21.10.13, 17:02 Wybieram się w przyszłym roku na camping Terme Catez w Słowenii. Jadę pod namiot z Vacansoleil. Widzę, że zauroczył Panią ten camping. Ja po przeczytaniu kilku opinii mam pewien dylemat. Mianowicie ludzie piszą, że część namiotów Vacansoleil leży za jakimś hotelem, przy boiskach. Bardzo narzekają na to miejsce, że jest tam ciasno i głośno. My wybieramy się z dziećmi; młodszy synek będzie miał zaledwie 1,5 roczku, więc zależy nam na spokojnym miejscu. Nie mogę dogadać się z nikim z biura nt.campingu, gdyż pracownicy podają sprzeczne informacje. Właściwie mam konkretne pytania: W którym dokładnie miejscu znajduje się wejście na baseny odkryte? I czy jest tylko jedno takie wejście, czy z kilku stron? Może dzięki jakiejś mapie campingu udałoby się Pani to określić. Podobno jest jakaś stara część campingu i nowa. Która jest która? Czy coś wie Pani o lokalizacji namiotów vacansoleil? Nie wiem jakie wykupić preferencje, żeby uniknąć lokalizacji za tym wspominanym przez turystów hotelem. Może dzięki tym odpowiedziom uda mi się wybrać trafne preferencje,choć przyznaję, że wybór jest beznadziejny. Są np.preferencje: namiot w słońcu lub w cieniu. Może za hotelem jest starsza część campingu, bardziej zadrzewiona i zacieniona, więc wybrałabym namiot w słońcu. Będę niezmiernie wdzięczna za te informacje. Pozdrawiam. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Słowenia Terme Catez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 17:25 Wybieram sie tam na początku września, uważanie że warto? Odpowiedz Link Zgłoś