mades-6 21.01.09, 22:02 witam.wybieram sie z mezem na Korcule,hotel Adria-czy ktos z Was był i mógłby powiedzieć coś blizej o tym miejscu i hotelu? z góry dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Barbara Re: Korcula IP: *.e-wro.net.pl 22.01.09, 07:20 Bardzo dobry hotel. Najlepsze pokoje od strony zatoki. Są też pokoje od tzw. parku ale tam nie ma parku , tam jest kamienista ściana,to powoduje brak przepływu powietrza.Teraz jset już basen na powietrzu, jest też kryty basen.. Plaża z podestem betonowym, były bezpłatne leżaki i parasole. Jest też mała plaża z łagodnym zejściem. Jedzenie było super!!!!! Hotel położony 3 km od miasteczka, cisza i spokój.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mades-6 Re: Korcula 24.01.09, 11:42 dzieki-Barbaro :) mam prośbe-przeslała byś mi jakieś fotki z tego hotelu? mój adres : magdalenahx1@wp.pl, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Korcula IP: *.e-wro.net.pl 24.01.09, 19:55 Niestety fotek nie mam. Byłam parę lat temu i miałam jeszcze stary aparat. Mam już cyfrówke.My wybieramy się na piękną wyspę Uglijan, w to samo miejsce w którym byliśmy w 2008 roku, z tym samym biurem z Wrocławia Remedium.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś