Dodaj do ulubionych

Tani kantor we Wrocłąwiu??

IP: *.wroclaw.vectranet.pl 19.05.09, 20:03
witam
znacie jakie kantor we wroclawoiu godny polecenia (czytaj tani)
szukalem w necie ale nie wiele z nich ma swoje strony internetowe
Obserwuj wątek
    • Gość: Kir a chcesz kupić kuny? IP: *.217.146.194.generacja.pl 19.05.09, 22:24
      W Polsce kupowanie kun jest bez sensu. Nawet na granicy wybierzesz sobie kuny z
      bankomatu dowolną karta i o ile nie wybierzesz małej ilosci to kurs będziesz
      miał zdecydowanie lepszy
    • Gość: pagero Re: Tani kantor we Wrocłąwiu?? IP: 62.29.169.* 20.05.09, 09:07
      witam
      chce kupic euro
      • Gość: marze_na Re: Tani kantor we Wrocłąwiu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 11:14
        Kupuję na Szewskiej w Dukacie, albo przy placu JP II, w zasadzie już na Ruskiej
        - kantor koło Rossmana, wspólne wejście z jubilerem.
    • Gość: pagero Re: Tani kantor we Wrocłąwiu?? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.05.09, 20:04
      ok dzieki
    • abwehrstelle_breslau Re: Tani kantor we Wrocłąwiu?? 10.04.14, 11:52
      najlepszy z kantorów - to własny kantor! stajesz na świdnickiej przy wyjściu z przejścia podziemnego w kierunku rynku i zagadujesz do przechodniów: czejncz many! czejncz many!
    • Gość: Trzypka Re: Tani kantor we Wrocłąwiu?? IP: *.e-wro.net.pl 09.08.14, 09:30
      Myślę, że możesz zainteresować się kantorem A m r o n e t. To kantor internetowy, więc odpadają zbędne poszukiwania po mieście. Fajna opcja dla zajętych osób :)
    • matt210 Re: Tani kantor we Wrocłąwiu?? 08.04.15, 14:59
      Po co szukać po mieście, lepiej kupić wymienić walutę w kantorze. ;) np. kantoronline .pl
      • moore31 Re: Tani kantor we Wrocłąwiu?? 16.09.15, 20:18
        Ja we Wrocławiu korzystam tylko i wyłącznie z Kantora Cent. Wiem że nie zrobią mnie tam w tego przysłowiowego konia. Kursy walut też nie są tam podrasowywane. Sporo podróżuję więc jestem zadowolony że mam jeden i sprawdzony a nie muszę biegać od jednego do drugiego.
        • kaioppe Re: Tani kantor we Wrocłąwiu?? 18.09.15, 19:14
          A moim zdaniem najlepszą opcją są kantory internetowe. Działają przez całą dobę, nie trzeba wychodzić z domu, żeby wymienić pieniądze. Moim zdaniem to jest mega wygodne.
          Tylko radze korzystać ze sprawdzonych kantorów. Np. Ergokantor ma dobre opinie. I wtedy możemy być spokojni o bezpieczeństwo takiej transakcji.
          • kaioppe Re: Tani kantor we Wrocłąwiu?? 18.09.15, 19:14
            A moim zdaniem najlepszą opcją są kantory internetowe. Działają przez całą dobę, nie trzeba wychodzić z domu, żeby wymienić pieniądze. Moim zdaniem to jest mega wygodne.
            Tylko radze korzystać ze sprawdzonych kantorów. Np. Ergokantor ma dobre opinie. I wtedy możemy być spokojni o bezpieczeństwo takiej transakcji.
            • Gość: netu Re: Tani kantor we Wrocłąwiu?? IP: *.dynamic.chello.pl 29.09.15, 01:04
              no wygoda to jest, zgadzam się szczególnie jeśli się ma jakąś większą kwotę do wymiany lepiej w internecie bo to nawet bezpieczniejsze polecam najpierw sprawdzić w porównywarkach np kantorbox
    • rankerpanker Re: Tani kantor we Wrocłąwiu?? 29.12.15, 15:54
      zobacz może kantory z tego zestawienia: strefawalut.pl/kantory/wroclaw . Jak znajdziesz jakieś w swojej okolicy to poszukaj aktualnych kursów w necie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka