Dodaj do ulubionych

Medulin? Poleccie?

27.05.09, 23:20
Ktos moze byl w medulin? Polecacie ta miejscowosc na wypoczynek z
dziecmi, jakie sa tam plaze, a moze macie tam jakis konkretny
namiar na apartament to poprosze. moze byc na maila martyna@hpt.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Re: Medulin? Poleccie? IP: *.chello.pl 27.05.09, 23:51
      Miasteczko bardzo ładne ale nie ma tam piaszczystej plazy. Beton przy brzegu morza a i na żwirową plaże nie ma co liczyć ,dookola kamienie.Rozważ jednak ten RAB sam byłem 2 razy i nie żaluję ,dzieci też.
      • Gość: Kir Re: Medulin? Poleccie? IP: *.217.146.194.generacja.pl 28.05.09, 10:54
        Akurat w Medulin piaszczysta plaza jest.Nazywa się Bijeca. Nie jest za czysta
        ani ładna ani bardzo duża ale jest. Znajduje się ona około 300m od mariny w
        centrum za boiskiem. Niestety jest to tez najbardziej oblegana plaża.
        Rzeczywiście w centrum jest beton i brakuje ładnych plaż żwirowych natomiast są
        plaże kamieniste w kilku wariantach od dość stromych do płaskich z klepiskiem
        glinianym, tyle że trzeba kawałek odejść od centrum.

Medulin to spokojne miasteczko, z ała promenadą i mariną. Jeżeli nie
        potrzebujesz dyskotek czy fajerwerków to będzie ok, znajdziesz tam wszystko co
        potrzeba. Największą zaletą jest okolica - dość płaska zachęca do spacerów do
        pobliskich zatoczek do innych plaż. Na mojej liście top 10 Medulin nie ma ale
        raczej się nie zawiedziesz pytanie tylko czy będziesz chciała tam wracać
    • bah77 Re: Medulin? Poleccie? 28.05.09, 11:47
      Byłem w Medulin, ale tylko dlatego, że stąd blisko na plaże na
      ślicznym Kamenjaku.

Nocowałem na kempingu "Każela", gdyż ma on część naturystyczną, a
      domki są wygodne i z ładnym widokiem:

fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,65309825,67046901.html

Pzdr

bah77
      • Gość: cro-expert Re: Medulin? Poleccie? IP: *.dsl.iskon.hr 28.05.09, 17:49
        Do cypel Kamenjak blisko z Premanturi-polecam.
        www.kamenjak.hr/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka