lubie.misie 17.07.09, 15:06 Plisss, był ktoś kiedykolwiek w kompleksie Bon Repos na Korculi? Pilne, bo niedługo urlop i wybieram pośród kilku wyjazdów. Jak ktoś, coś wie, proszę wrażenia. Pozdrawiam wszystkich Cromaniaków (jestem jednym z nich) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JJ Re: Bon Repos - Korcula IP: *.net.stream.pl 17.07.09, 18:26 Dla mnie mało ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basiulinek Re: Bon Repos - Korcula IP: *.dip.t-dialin.net 17.07.09, 20:44 Witaj! Nie bylam,ale znajomi w zeszlym roku-tak. Wrocili z komentarzem-NIGDY WIECEJ! Standard- poczatek lat 70-tych... Brakowalo naczyn,garnkow,nie bylo w czym ugotowac wody.Owszem,mozna bylo wszystko wypozyczyc za slona cene. Efekt byl taki,ze gotowali wode na patelni. Jezeli masz inne miejsca do wyboru- Bon Repos omijaj z daleka. Milego urlopu! Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.misie Re: Bon Repos - Korcula 17.07.09, 21:44 Dzięki. Tak podejrzewałam :(. A był ktoś w Bon Repos z biurem TestTour z Krakowa? Jaki autokar, kierowcy? Czym więcej informacji, tym łatwiej będzie mi podjąć decyzję. Może jeszcze ktoś coś wie, albo słyszał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Bon Repos - Korcula IP: *.net.stream.pl 18.07.09, 17:15 napisz czego szukasz bo jesli chodzi o Orebic autokarem to np Funclub, na Korculę też pewnie ktos jeżdzi to Ci podadzą . Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.misie Re: Bon Repos - Korcula 18.07.09, 20:47 Dobre pytanie. Chce jechać po raz 6 -ty tam, gdzie było mi świetnie, czyli w pobliże Vigania. Mogę tam dojechać na dwa sposoby - do hotelu Komodor, który podobno jest badziewny, ale otoczenie mi znajome i świetnie się czuję w tym miejscu, albo do Bon Repos na Korculi, który jest mi zupełnie nieznany. Dlatego chciałam się dowiedzieć coś o tym drugim, czy jest równie badziewny - jak pierwszy. Wygląda, że tak. Mnie wystarczy żeby było czysto, dobry dostęp do pływania w morzu i jedzenie - jadalne. Dobry humor zapewniam sobie sama :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Bon Repos - Korcula IP: *.net.stream.pl 18.07.09, 21:14 Teraz mogę Ci podać swoją opinię. Absolutnie do Komodora . Mieszkałam w tym hotelu z wyboru rezygnując świadomie z komfortu na rzecz tego uroliwego miejsca. Znam warunki w innych hotelach , bo tam też mieszkałam. Istotnie każdy z nich ma wyzszy standard ale gorszą lokalizację , cos za cos.Bon Repos absolutnie nieporownywalnie gorzej połozony , nie zamieniłabym gdyby nawet miał wyższy standard nawt tak jak Grand.To jest moja ocena. Napisz czyja to oferta do Komodora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wies Re: Bon Repos - Korcula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.09, 21:25 bylem w tym roku z test turem w czerwcu lecz mieszkalismy w apartamentach Bon Repos apartamenty sa super jest lodowka kuchia z wyposarzeniem telewizor dwa pokoje lazienka i duzy taras polozenie hotelu fajne jest czysto a wyzywienie naprawde dobre plaze ok. polecam Odpowiedz Link Zgłoś