mihalinaczek 30.07.09, 15:56 witajcie, chcialam sie dowiedziec jak radzicie sobie na kamienistych plazach w sensie lezenia, odpoczywania.. :)) dokladnie chodzi mi o koce, maty, karimaty.... co najlepiej sprawdza sie na kamyki? dzieki za rady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mops Re: ------maty, koce itp IP: 194.183.57.* 30.07.09, 16:22 goua baba;> Odpowiedz Link Zgłoś
kokotech Re: ------maty, koce itp 30.07.09, 16:29 hahaha ;) dla mnie gruby ręcznik wystarczy. picasaweb.google.pl/kokotech5/Chorwacja2009?feat=directlink Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropeczka Re: ------maty, koce itp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 07:42 Karimata jest chyba najlepsza ale faktycznie w tym roku mieliśmy takie fajne miejsce do plażowania, że i ręcznik wystarczył))) Wszystko zależy jaka plaża))) Odpowiedz Link Zgłoś
big__mama Re: ------maty, koce itp 31.07.09, 09:08 - Karimata+ręcznik albo - specjalna mata składana na trzy, podszyta gąbką (do kupienia na każdym stoisku w Cro) albo - wbrew pozorom welurowy materac (przez trzy tygodnie dzielnie zniósł leżenie na kamieniach i nawet nie pękł - ale nie jestem pewna czy to nie byłą boska interwencja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mihalinaczek Re: ------maty, koce itp 31.07.09, 11:57 a jaki jest koszt zakupu takiej maty w cro? tak mneij wiecej... i to mozna kupic gdzies przy plazy czy w sklepach, na bazarku? dzieki za rady :)) Odpowiedz Link Zgłoś
big__mama Re: ------maty, koce itp 31.07.09, 12:12 Maty kosztowały w zeszłym roku 60 kun i można je było kupić na każdym stoisku przy plaży. Czasami zdarzają się one też w małych sklepikach wielobranżowych. Cena nie jest może zbyt niska ale jeśli nie będziesz poniewierać specjalnie taką matą to posłuzy ci kilka sezonów. --- Kto pije mleko ten rzyga daleko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: ------maty, koce itp IP: *.tktelekom.pl 31.07.09, 13:37 Kupilismy też taka matę, tylko nie wiem czemu cały czas trzymała wodę. Kładłam sie na niej po wyjsciu z wody i woda ściekała na nią, po powrocie do apartamentu rozkładałam ją zawsze na balkonie, żeby wyschła. Niestety nigdy nie wysychała do końca i jak nastepnego dnia szłam na plaże i przycisnełam mocniej matę to robiła się mokra plama. Wyrzucilismy ją po dwóch tygodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuna Re: ------maty, koce itp IP: *.abi24.pl 14.07.14, 02:36 Ta... Ty apartament widziałaś... pewnie nadal na niej w domu śpisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: callgirl Re: ------maty, koce itp IP: 217.17.32.* 31.07.09, 12:10 Karimata dmuchana. Odpowiedz Link Zgłoś