Gość: joldre IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.09, 15:05 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marek.dumle Re: wróciłam z OMIS - możecie pytać 17.08.09, 18:17 Czy czy w samym Omisie lub w okolicach Omisu jest gdzieś luźniej? Bo przyznam się, że źle znoszę tłum (zwłaszcza na plaży). Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: wróciłam z OMIS - możecie pytać 17.08.09, 20:48 Nemira-3 km od Omisza,początek września: fotoforum.gazeta.pl/a/36848.html Odpowiedz Link Zgłoś
marek.dumle Re: wróciłam z OMIS - możecie pytać 17.08.09, 21:05 Nemira mówisz... 3 km w kierunku Splitu czy Makarskiej? Znasz tam jakieś dobre/sprawdzone namiary na apartmany? Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: wróciłam z OMIS - możecie pytać 17.08.09, 21:51 W stronę Makarskiej. Dojście do Omiszu drogą wzdłuż brzegu spacerkiem pół godziny.Jadranka przebiega wyżej. Domów z apartamentami koło setki.Od września conajmniej połowa pusta. 4-osobowe w zeszłym roku 35-40 euro z klimą. Najnowsze budynki od strony Omisza.Ciut starsze w kierunku Makarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: wróciłam z OMIS - możecie pytać 17.08.09, 22:53 Nemira-nowe apartamentowce,w tle Omis i43.tinypic.com/2n16k29.jpg Nemira z kosmosu: i34.tinypic.com/2dt7tz5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
marek.dumle Re: wróciłam z OMIS - możecie pytać 18.08.09, 21:25 Czy poza Nemirą jest jakieś fajne "zadupie" między Splitem i Makarską? Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: wróciłam z OMIS - możecie pytać 18.08.09, 22:01 Stanici,Celina,Mimice,Pisak Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: wróciłam z OMIS - możecie pytać 18.08.09, 23:17 I Ruskamen. Ale tylko z Nemiry da sie pieszo.A zaparkowanie w Omiszu do prostych nie nalezy. I troche kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.dumle Re: wróciłam z OMIS - możecie pytać 18.08.09, 23:35 hepik1 napisał: > I Ruskamen. > Ale tylko z Nemiry da sie pieszo.A zaparkowanie w Omiszu do prostych nie nalezy > . > I troche kosztuje. Omis mi raczej niepotrzebny :) Odpowiedz Link Zgłoś
www.zobacz-swiat.pl Re: wróciłam z OMIS - możecie pytać 20.08.09, 13:43 Ja byłem w Ruskamen dwa lata temu. Mała przyjemna miejscowość. Do Omisz jeździliśmy kilka razy. Może parking nie jest dostępny przy wjeździe, ale raczej ze znalezieniem miejsca nie mieliśmy problemu. Z okolicznych atrakcji gorąco polecam rafting rzeką górską (chyba Oravica). Naprawdę super przeżycie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: wróciłam z OMIS - możecie pytać 20.08.09, 14:40 > (chyba Oravica) A dokładnie Cetina ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joldre Re: wróciłam z OMIS - możecie pytać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.09, 12:57 no niestety na początku sierpnia tłok straszny. I w samym omiszu i w okolicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edii Re: wróciłam z OMIS - możecie pytać IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 19.08.09, 21:18 wróciłem z Ruskamen - polecam - www.iko-ruskamen.com - byłem w apartamencie A3 Odpowiedz Link Zgłoś
marek.dumle Re: wróciłam z OMIS - możecie pytać 20.08.09, 09:04 Jak daleko tam jest do morza (plaży) i czy jest tam klima? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawo Re: wróciłam z OMIS - możecie pytać IP: *.rzeszow.vectranet.pl 21.08.09, 23:17 Zdecydowanie polecam Duce (przed samym Omisiem od strony Splitu). Najładniejsza plaża piaszczysta w okolicy. Do tłocznego - ale urokliwego Omisia 20 min. spacerkiem. Dużo apartamentów do wynajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś