alzos Re: nowa restauracja na geodetow 12.03.09, 11:55 Zniknąła restauracja "Balsamico", a w jej miejsce pojawiła się nowa "Vinomondo" (czy jakos tak). Odpowiedz Link
szymszym_2 Re: nowa restauracja na geodetow 12.03.09, 12:03 Witam Byłam , jadłam i piłam :) Jedzenie bardzo nam smakowało a do tego cała ściana winka i świetna muzyczka. Ceny niższe niż u poprzedników. Fajny klimat, miejsce godne polecenia. Odpowiedz Link
ok42 Re: nowa restauracja na geodetow 12.03.09, 13:36 Dziekuje za odpowiedz. Jakiego typu potrawy mozna tam zjesc? Odpowiedz Link
szymszym_2 Re: nowa restauracja na geodetow 12.03.09, 20:10 Ja jadłam carpaccio z gorącym borowikiem i suszonymi pomidorami :) Przy stoliku obok jedli pizzę a mój mąż jakieś danie z owocami morza. Odpowiedz Link
whitebooster Re: nowa restauracja na geodetow 23.03.09, 20:42 Ja byłem raz na spaghetti w tej restauracji. Zamówilem bolognese to tak mi smakowało ze wole Knorra.... Fu, jednym słowem. Co do drugiej restauracji jaka jest pizzeria bajka to szczerze wszystkim polecam Pizzę Romana :) zajebiaszcza, pycha!! Zjadlem cała najwieksza :) Odpowiedz Link
annas555 Re: nowa restauracja na geodetow 24.03.09, 08:17 hm.. brzmi ciekawie, a jakie są ceny w tych dwoch knajpach >? Odpowiedz Link
whitebooster Re: nowa restauracja na geodetow 24.03.09, 08:29 tej z niedobrym spaghetti juz nie ma a w bajce za największą 26 zł :)szczerze polecam Odpowiedz Link
m20074 Re: nowa restauracja na geodetow 14.03.09, 22:17 Sympatycznie, pierwsze wrazenie ogólnie pozytywne, za dwie osoby - zupka x2, pizza (niezla, ale drozsza niz zwykle podobna bywa), risotto z owocami morza (skromniutkie, małże w ilosci kilku), 1 x małe piwo = 100 zł. Nie majątek, ale za te pieniadze mozna w innych miejscach dostac wiecej dobrego jedzenia. To dopiero początek, zobaczymy, jak się rozwinie. Odpowiedz Link
borencjusz Re: nowa restauracja na geodetow 16.03.09, 10:12 Czy ktos wie kto otworzył te restaurację a raczej czy to nie jest ten sam wlaściciel co nieszczęsne balsamico? Mam dziwne przeczucie co do tej restauracji. Odpowiedz Link
beatanek Re: nowa restauracja na geodetow 17.03.09, 13:14 Borencjusz, muszę Cię zmartwić co do Twojego przeczucia. Nowym właścicielem jest przesympatyczny aktor, znawca wina i jazzu. Odpowiedz Link
igadwa Re: nowa restauracja na geodetow 17.03.09, 13:54 beatanek napisała: > Nowym właścicielem jest przesympatyczny aktor, znawca wina i jazzu. > czy to Rafał Olbrychski? Odpowiedz Link
beatanek Re: nowa restauracja na geodetow 17.03.09, 14:46 Nie wiem, czy Cię ucieszę, czy zmartwię , ale nie :) Odpowiedz Link
igadwa Re: nowa restauracja na geodetow 17.03.09, 15:04 oczywiście,że mnie ucieszyłaś, że to nie ON! a KTO jest właścicielem tej restauracji? Odpowiedz Link
beatanek Re: nowa restauracja na geodetow 17.03.09, 15:16 To aktor teatralny. Nie wiem, czy jeszcze mozna go gdzieś zobaczyć. Z nazwiskiem będzie trudniej :) Odpowiedz Link
borencjusz Re: nowa restauracja na geodetow 01.04.09, 09:42 Dzieki za info. Wcale mnie to martwi a wrecz zacheca do odwiedzin tego miejsca.Jesli to juz nie Balsamico to ide tam. Odpowiedz Link
aagje Re: nowa restauracja na geodetow 24.03.09, 10:23 też byłam. w niedzielę po południu zostały tylko dwa wolne stoliki. to zupełnie inaczej niż za poprzedniego właściciela. pizza, zupa, caprese, lody, soki, woda, cola i kawa = 90pln jedzenie smaczne. gdy zamówiłam białe półsłodkie wino do sałatki, pani (właścicielka?) podeszła i wytłumaczyła, że ono nie pasuje i proponowała inne. mniemam, że na winach znają się (na pewno bardziej niż ja!) :) oprócz win w kąciku ściany z butelkami są też inne trunki, m.in. whiskey. mam nadzieję, że karta zostanie jeszcze rozbudowana. w tej chwili jest raczej ograniczony wybór posiłków wegetariańskich. jest smacznie. Odpowiedz Link