elkej 23.06.09, 13:39 czy jest na naszym terenie jakas grupa formalna, nieformalna grajaca regularnie w noge albo kosza, do której można się przyłączyć? bede wdzieczny za info. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojciechowski.kamil Re: sport w Józefoslawiu 24.06.09, 13:00 też chętnie bym w nogę pograł, jeszcze 7-8 osób i można grać :) Odpowiedz Link
iwona.wz Re: sport w Józefoslawiu 24.06.09, 13:01 Miałabym takiego jednego chętnego do gry w nogę. Tylko pytanie czy jest do tego miejsce w Józefosławiu? Bo oprócz szkolnego malusiego boiska nic innego nie widziałam. Odpowiedz Link
miszkowiec Re: sport w Józefoslawiu 24.06.09, 14:32 Ponoć w Konstancinie jest Orlik... Odpowiedz Link
bolobyk Re: sport w Józefoslawiu 07.09.09, 11:21 jest boisko przy szkole na Kameralnej, niedawno nawet siatki powiesili, więc mozna pograc, ja bym chętnie zagrał jak skład się znajdzie Odpowiedz Link
domitrz Re: sport w Józefoslawiu 26.06.09, 09:09 Cześć, Jest grupa nieformalna. Gramy od dwóch lat w kosza. Jesień/zima/wiosna na hali na Ursynowie, a lato na boisku w Nowej Iwicznej. W najbliższy wtorek ostatnie granie na hali, a potem co wtorek o 19 będziemy na boisku (o ile pogoda będzie ok). Czasami gramy też w inne dni, ale to zależy od pogody i ilości chętnych. Pozdrawiam, Janusz Odpowiedz Link
miszkowiec Re: sport w Józefoslawiu 26.06.09, 09:14 Da radę się podpiąć? Wiela was przychodzi? Odpowiedz Link
domitrz Re: sport w Józefoslawiu 26.06.09, 10:24 Na hali bywa od 7 do 12 osób (dane za czerwiec :) Jeśli chodzi o halę można się będzie dołączyć od września, ale pod warunkiem deklaracji regularnego chodzenia, chęci do gry i jakiś tam umiejętności (chociażby dwutaktu :) no i oczywiście osoba musi pasować charakterologicznie :) Na boisku w NI była z reguły mniejsza frekwencja. Wyślij jakiś namiar na siebie na domitrz@WYTNIJTO.gazeta.pl to dam znać o najbliższym graniu na boisku, przyjdziesz, pograsz, zdecydujesz czy będziesz chciał dołączyć do grania na hali. pozdrawiam, Janusz Odpowiedz Link
miszkowiec Re: sport w Józefoslawiu 09.09.09, 14:49 Janusz, grupa jeszcze aktywna? Z dwutaktem sobie radzę więc bym sobie pograł :) Wysłałem Ci maila na prv, czekam na info jakby co... m. Odpowiedz Link
jolaaa23 Re: sport w Józefoslawiu 26.06.09, 09:42 NIe wiem nic o grupie, ale byłoby świetnie zorganizować się, pierwszy chętny już jest. Może ktoś jeszcze dołączy;o) Odpowiedz Link