Dodaj do ulubionych

Scan Holiday

13.01.04, 13:18
Czy to pewne biuro????
Obserwuj wątek
    • Gość: Bebiak Re: Scan Holiday IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.01.04, 19:36
      Jak do tej pory od 1999 roku byłam z nimi tak 7, może 8 razy (raz w Tunezji, a
      pozostałe - w Grecji). Nigdy nie miałam żadnych powodów do narzekań (ani tu ani
      tam) i wszystko było w największym porządku. Nie mogę powiedzieć ani jednego
      złego słowa na to biuro (od razu nadmieniam: nie pracuję w Scan Holiday) i znam
      jeszcze taką jedną istotkę z tego forum, która też kilka razy z nimi była i nie
      narzeka. Pozdroofka. B.
    • Gość: Jack Re: Scan Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 20:52
      Coś koleżanka BEBIAK kręci. Z nimi była 8 razy od 99 roku. To wychodzi 2 razy
      do roku. Kto sobie może pozwolić na tyle wyjazdów?
      A pamiętam jeszcze, że czytałem też jak była z innego biura, które też
      polecała innym. Czyżby pracowała w branży turystycznej ??!!
      OJ NIEŁADNIE. Robisz im reklamę. A ja mam sporo znajomych którzy zawiedli się
      na tym biurze i narzekają na nie. I dlatego ja go nie polecam
      • Gość: Bebiak Re: Scan Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 22:27
        Gość portalu: Jack napisał(a):

> Coś koleżanka BEBIAK kręci. Z nimi była 8 razy od 99 roku. To wychodzi 2 razy
        > do roku. Kto sobie może pozwolić na tyle wyjazdów?

Cześć Jack, a mnie się wydaje, że podobne zdziwienie już kiedyś kogoś tu
        ogarnęło (czy nie Ciebie kilka miesięcy temu?) i też matematycznie coś mu się
        nie zgadzało, choć to takie proste. Hm, zapewniam Cię, że do pracy w branży
        turystycznej mi daleko, dodam, że do Hellady podróżuję TRZY razy do roku
        (czasem - masz rację - wpadnie jeszcze Neckermann, a czasem jakiś rejsowy lot
        do Aten). Autorka wątku pytała o opinie na temat Scan Holiday i przedstawiłam
        jej swoją - nie widzę powodu aby pisać nieprawdę: jak dotąd byłam zawsze
        zadowolona pod każdym względem z tego biura i póki tak będzie zawsze będę to
        podkreślała, co wcale to nie oznacza, że ktoś inny nie może mieć opinii
        odmiennej. To była wyłącznie moja opinia i mam do niej prawo (wszak to forum ma
        służyć wymianie naszych opinii). Zapoznałam się z Twoją i przyjmuję do ją
        wiadomości wcale nie zamierzając Cię przekonywać do jej zmiany: masz prawo tak
        sądzić bo widocznie masz ku temu powody. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie.
        B.
      • Gość: Grażyna Re: Scan Holiday IP: *.mech.pg.gda.pl 14.01.04, 09:02
        Ja też jeżdżę z mężem dwa razy w roku (wiosną na tydzień i jesienią na dwa
        tygodnie) i ani ja ani mój mąż nie pracujemy w branży turystycznej. Pracujemy
        ponad 10 godzin dziennnie i dzięki temu stać nas na wyjazd z niemieckimi
        biurami (TUI, Neckermann). Więc koleżanka BEBIAK wcale nie musi kręcić. Ze
        Scanem od kilku lat jeździ moja koleżanka z pracy i też zawsze była zadowolona.
        A narzekający zawsze się znajdą.
        Pozdrawiam
      • elinida Re: Scan Holiday 15.01.04, 21:21
        Ze ktos zdaje swoja relacje z wrazen z wyjazdow z jakims biurem podrozy to nie
        znaczy, ze robi mu reklame lub pracuje w branzy turystycznej. A nawet gdyby to
        co? Jezdzilam rowniez z roznymi biurami od Skarpy poczynajac (2x - na ktora nie
        narzekalam, a ktora teraz zbiera klatwy), Europalmu/Wygoda (2x - ktory jeszcze
        rowniez mnie nie zawiodl), Scanholiday (tu nie mozna bylo sie przyczepic nawet
        do widelca lub podobnej bzdury) na Triadzie konczac (2x - i rowniez bylo
        wszystko w porzadku), ktora teraz zbiera apokaliptyczne wizje swojego konca. I
        co? To ma byc reklama? Dla mnie bylo wszystko ok, a ktos inny bedzie klął z
        niezadowolenia i tak tez bylo! A kwestia srodkow na wyjazdy kilkarazy do roku,
        to nie jest nic niemozliwego. Jedni pracuja i zarabiaja tyle, i zyja tak, ze
        ich stac, a innych nie. Jedni kupuja nowe samochody, inni inwestuja w podroze.
        W ostatecznosci czasami sa jeszcze bardzo tanie first lub last minute, i wcale
        nie trzeba drogo jechac :P Takze nie rozumiem takich coponiektorych dziwnych
        tekstow i pomowien, w tym watku...
      • Gość: Johny Deja vu? IP: *.zep.com.pl 20.01.04, 09:11
        Już to kiedyś czytałem.
    • gale Re: Scan Holiday 14.01.04, 08:10
      Bylem ze Scanem we wrzesniu ubieglego roku na Kos, pelna satysfakcja.

Natomiast o "pewnosci" w sensie finansowej stabilnosci trudno mowic - i to
      generalnie mysle tu o wszelkiego rodzaju biurach turystycznych. Wyglada
      solidnie...
    • elinida Re: Scan Holiday 14.01.04, 12:03
      Ja tez bylam ze Scanem w Tunezji. I tez był full wypas ;) Nie bylo do czego sie
      przyczepic, naprawde.
    • Gość: Ilonka Re: Scan Holiday IP: *.239.tellas.gr 14.01.04, 18:37
      Scan Holiday rok temu zostal wykupiony przez TUI. Mam nizsze ceny od TUI bo ma
      troche tansze hotele oraz jezeli chodzi o ten sam hotel troszeczke gorsze po
      koje. Pozdrawiam
    • czarodziejka1 Re: Scan Holiday 15.01.04, 16:17
      Z biura ScanHoliday korzystam od 1999 roku. Byłam z nimi na kilku greckich
      wyspach (Kos, Kreta, kilka razy Rodos) i w Tunezji. Zawsze wracam z wakacji
      zadowolona. Nie zdarzyło mi się nigdy nic złego, więc mogę to biuro spokojnie
      polecić. A propos, już wykupiłam sobie u nich wakacje z "first minute" na 2004
      rok. Mają w tym roku aż 12% zniżki :) A co do wyjazdów Bebiaczka, to wszyscy
      starzy bywalcy tego forum wiedzą bardzo dobrze, że nie jest ona z branży
      turystycznej i że podróżuje do Hellady trzy razy do roku. Pozdrawiam Cię
      Bebiaczku serdecznie i trzymaj tak dalej :)
      • vivawawa Re: Scan Holiday 16.01.04, 12:24
        czarodziejko, gdzie jedziesz w tym roku ?
        • czarodziejka1 Re: Do vivawawa 20.01.04, 13:51
          vivawawa napisał:

> czarodziejko, gdzie jedziesz w tym roku ?

Vivawawa, jadę na początku czerwca na Kretę aby zgłębić uroki tej przeogromnej
          i przecudownej wyspy. A we wrześniu jadę po raz czwarty na Rodos aby naładować
          akumulatory na zimę :) Serdecznie pozdrawiam :)
    • Gość: ws Re: Scan Holiday IP: *.acn.pl 15.01.04, 21:29
      Można zaufać, nie naciąłem się na nich.
    • Gość: ms Re: Scan Holiday IP: 213.173.200.* 16.01.04, 14:05
      Niestety, ja miałem złe doświadczenia z ofertą first minut Scana w 2000 roku.
      Po rezerwacji wyjazdu na Santorini w styczniu, w lipcu, na cztery tygodnie
      przed terminem wylotu, zostałem poinformowany, że imprezy na Santorini zostały
      odwołane w koncu maja. Rownież propozycje zastępcze były oferowane niechętnie i
      z lekceważeniem klienta. Może jednak od tego czasu coś się zmieniło.
      • mika_forum Re: Scan Holiday 19.01.04, 13:26
        Sa bardzo rzetelni i jako czlonek grupy TUI na pewno nie zbankrutuja. Jednakze
        postawili na masowa turystyke: duze hotele w masowo odwiedzanych miejscach.
        Zero romantyzmu ;(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka