Dodaj do ulubionych

Rodos - hotel Gondola i hotel Nets w Faliraki

IP: 212.244.108.* 27.01.04, 16:49
Mam zamiar zarezerwowac w first minut którys z tych hoteli i mam pytanie czy
ktos moze byał tam lub widział którys z nich??
W jakim miejscu sa położone czy daleko od centrum rozrywkowego Faliraki, czy
daleko od plazy?
Czy jest czysto w pokojach i w hotelu?
Jaka jest plaza w Faliraki, jakie ceny w sklepach i jakie w kanjpach i
dyskotekach (ile piwo, wstęp, drinki).
Napiszcie w jakim miesiacu jest najlepiej jechac na Rodos (lipiec, sierpień ,
wrzesień), i jakich temperatur sie spodziewać.
A ile kosztuje wejscie do parku wodnego w Faliraki?
Z góry dziekuje za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: akati Re: Rodos - hotel Gondola i hotel Nets w Faliraki IP: *.itaka.pl / 194.181.107.* 05.02.04, 14:03
      Gondola to syf, tego drugiego nie znam
    • Gość: e. Faliraki.. IP: *.the.forthnet.gr 06.02.04, 10:32
      na plazy w Faliraki jest mnostwo ludzi(szczegolnie z WB).plaza jest
      piaszczysta.osobiscie nie polecam.
      male piwo w ubieglym roku kosztowalo 4 euro.
      we wrzesniu, kiedy jest mniej turystow oraz nie jest tak goraco.
      wstep 15e.
      pozdr.
    • Gość: Do akati pytanie Re: Rodos - hotel Gondola i hotel Nets w Faliraki IP: 212.244.108.* 11.02.04, 19:39
      Napisz cos wiecej o Gondoli bo samo syf to niezły ogólnik:)
      Czemu syf brudno w pokojach i hotelu??
      Napisz jak wygląda pokój i sam hotel , jaki jest basen w hotelu, jakie jedzenie?
      Jak daleko jest od centrum Faliraki i od plaży?
      i wszystko co by mogło mi pomóc w wyborze
      Z góry dziekuje
    • Gość: zosia Re: Rodos - hotel Gondola i hotel Nets w Faliraki IP: *.kabelA.oprit.rug.nl 12.02.04, 14:02
      Hoteli, o ktore pytasz nie znam, na Rodos bylam kilka lat temu i mieszkalam w
      miescie Rodos - i byly to fantastyczne wakacje. Podczas pobytu zwiedzilam inne
      miejscowosci na wyspie i uwazam, ze wybor hotelu w stolicy byl najlepszy -
      chociaz zwykle wypoczywam z dala od miast. Mialam blisko do plazy, wieczorami
      spacerowalam po starozytnym miescie, bylo cudownie. Polecalabym jednak
      zakwaterowanie w miescie Rodos.
      • Gość: Aga Re: Rodos - hotel Gondola i hotel Nets w Faliraki IP: *.biol.uni.lodz.pl 16.02.04, 13:13
        Ja rowniez jestem zainteresowana opinia o hotelu Gondola w Faliraki. Bylabym
        wdzieczna za bardziej obszerna wypowiedz!!!!!!!!!!!!!!
        Pozdrowienia,
        Aga
        • Gość: akati Re: Rodos - hotel Gondola i hotel Nets w Faliraki IP: *.itaka.pl / 194.181.107.* 17.02.04, 11:07
          Gondola to niezwykle brzydki hotel, o urodzie powiedzmy, jakiegoś bunkra;
          korytarze wygladają za to jak w schronie przeciwlotniczym. Pokoje mniej, niż
          skromne. Do basenu w życiu bym nie wlazł, a w tzw pool-barze nie chciałbym
          nawet chwilki posiedzieć. Najładniejsza w całym hotelu jest recepcja. Plaża
          natomiast jest bardzo fajna
          • Gość: akati Re: Rodos - hotel Gondola i hotel Nets w Faliraki IP: *.itaka.pl / 194.181.107.* 17.02.04, 11:09
            nie dodałem - Gondola leży spory kawałek od centrum Faliraki, więc najbliższa
            plaża nie jest zatłoczona
    • Gość: ART Re: Rodos - hotel Gondola i hotel Nets w Faliraki IP: 212.244.108.* 17.02.04, 13:21
      Znalazłem informacje i zdjecia na niemieckiej stronie www na temat Gondoli i
      rzeczywiście wyglada to nienajlepiej. Takze rezygnuje z zakupu wakacji tam!
      Pozniej podrzuce link do tej stronki zobaczycie sami.
      • Gość: akati Re: Rodos - hotel Gondola i hotel Nets w Faliraki IP: *.itaka.pl / 194.181.107.* 17.02.04, 14:48
        jeśli mówisz o www.rhodos-info.de/hotel-gondola, to tam całkiem nieźle
        wygląda...
    • Gość: ART Re: Rodos - hotel Gondola i hotel Nets w Faliraki IP: 212.244.108.* 17.02.04, 23:58
      AKATI TO NIE TA STRONA, ZRESZTA TY SIE NIE WYPOWIADAJ BO JESTES PRACOWNIKIEM
      ITAKI I WIESZ ŻE TRIADA I ORBIS MA TEN HOTEL W SPRZEDAŻY A WY JAKO ITAKA NIE I
      DLATEGO TAK JEDZIESZ NA TO JAK TAM JEST SYFIASTO!! ALE WYSTRASZYŁES MNIE TROCH
      I POGRZEBAŁEM W NECIE I ZNALAZŁEM CO NIE CO.

Takze zostawiam wszystkim zainteresowanym link do strony gdzie sa opinie Nimców
      czy Angoli na temat tego hotelu.Widac ze nie sa zbyt przychylne , jedynie
      lokalizacje jest dobra.I mam prośbe do tych co znają angielski dobrze abyy
      streśili najwazniejsze zdania z tych opini.
      Z góry dziekuje:)))
      O to link:
      www.holidays-exposed.com/r/accom_one/33810.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka