juju.1 09.12.09, 22:31 Czy warto dopłacać do widoku na morze? Jakie są pokoje bez niego? Proszę o radę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JJ Re: Sandy Beach Korfu IP: *.net.stream.pl 09.12.09, 22:36 . W mojej opinii nie ma sensu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turcja1 Re: Sandy Beach Korfu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 19:48 To zależy jaki jest koszt dopłaty bo morze ma tam piękny kolor.Polecam hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Sandy Beach Korfu IP: *.arp.com.pl 11.12.09, 07:49 Mam pytanko do tych co byli w tym hotelu, jaka jest głębokość basenów??? Odpowiedz Link Zgłoś
juju.1 Re: Sandy Beach Korfu 15.12.09, 13:49 Może ktoś wie czy standardy pokoi bardzo się różnią.Jakie są łazienki. Odpowiedz Link Zgłoś
marcjanna78 Re: Sandy Beach Korfu 17.12.09, 17:42 Oj odradzam ten hotel. Bylam tam we wrześniu. Położony przy piastyczstej plaży, to jego jedyny plus. Jedzenie, obsługa, animacje żenada. Nie ma widoku na morze bezpośrednio, są tylko pokoje z bocznym widokiem. Jeżeli się zdecydujesz to bądź przygotowany na wszechogarniający smród wybijające klimatyzacji. Na szczęście wyjazd należy do udanych ale to za sprawą 5 dni, które spędziliśmy na wycieczkach (rejs Na paxos, Antypaxos, zwiedzanie wyspy, całodzienne wypady na quadach). Hotel nie warty swej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turcja1 Re: Sandy Beach Korfu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 21:41 Byłam w tym hotelu bardzo mi się podobało pokoje basen plaża All bardzo dobry animacje słabe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Sandy Beach Korfu IP: 194.59.172.* 18.12.09, 09:24 marcjanna78, a co dokładnie było nie tak z jedzeniem i obsługą? Hotel ma praktycznie same bardzo dobre opinie na polskich i zagranicznych serwisach, możesz napisać bardziej szczegółowo dlaczego Ci się tak nie spodobał? Odpowiedz Link Zgłoś
juju.1 Re: Sandy Beach Korfu 18.12.09, 00:12 Co z tymi animacjami?Totalna nuda?Gdzie można popłynąć z pobliskiego porciku?Jakie ceny rejsów? Odpowiedz Link Zgłoś
juju.1 Re: Sandy Beach Korfu 25.01.10, 14:47 Mam pytanie.Czy prawdą jest, że woda w morzu jest zimna? Odpowiedz Link Zgłoś