Gość: Agata IP: *.chello.pl 26.12.09, 07:42 Chcę wybrać się do Paphos w maju 2010. Jaki hotel polecacie. Chodzi o ich 3 *. Miasto chyba śliczne. Dużo zabytków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grekan Re: Cypr w maju 2010 - Paphos 27.12.09, 00:38 Paphos- dobry wybor, ja bylem zachwycony.Mysle, ze hotel Laura Beach 4* jest dobry, przy plazy i koszt 2tyg. w maju z HB jest prawie taki sam jak hotelu 3*/ warto porownac na stronie: sky.pl/,tzn. ok.2400zl./os.Warto moze pokusic sie o Cypr Polnocny, mniej skomercjalizowany a ta czesc turecka jest przepiekna./Girne-Kyrenia ma w ofercie GTI/. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_701 Re: Cypr w maju 2010 - Paphos 02.01.10, 22:06 grekan ma racje....paphos to bardzo dobry wybór...duzo do zwiedzania....ja tez byłam w maju w laura beach....bardzo polecam...hotel czysty...ładnie połozony.....jedzenie....mniammmmm...teraz triada ma ten hotel w gazetce promocyjnej na maj własnie..ja w tamtym roku wybralam tez laure z gazetki....wszystko było na 6 z plusem !polecam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: Cypr w maju 2010 - Paphos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.10, 20:46 Mamy wpłacona zaliczkę na 18 maja do Pafhos w Triadzie.Duzo opini czytałam właśnie o Laura Beach i ten hotel wybraliśmy w opcji ALL.Do końca stycznia trwa promocja w Triadzie.Ciekawi mnie tylko pogoda w tym czasie,ponieważ mamy już swoje lata i upał nas męczy.A jak jest w Laurze z klimatyzacją,kiedy włączają i czy pokoje są faktycznie malutkie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
grekan Re: Cypr w maju 2010 - Paphos 10.01.10, 23:47 Polowa maja to idealny wybor terminu wczasow na Cyprze; ok.25 - 26st.C i woda 20st.C. Miesiace wakacyjne sa okropnie gorace w porownaniu z wyspami greckimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: Cypr w maju 2010 - Paphos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 14:02 Dzięki,taka temperatura mnie satysfakcjonuje.A jak działa klima w Laura Beach? Odpowiedz Link Zgłoś
grekan Re: Cypr w maju 2010 - Paphos 11.01.10, 22:30 Sterowana centralnie; poniewaz hotel jest przy plazy, noca jest chlodniej niz w centrum miasta.Noca w maju 15- 16 st.C, a wiec klima nie bedzie konieczna. Odpowiedz Link Zgłoś