Dodaj do ulubionych

NOWE BIURO-ATENA TRAVEL

IP: *.net.pl 20.02.04, 01:51
Będąc parę dni temu w swoim biurze podróży natknęłam sie na katalog nowego
touroperatora "ATENA TRAVEL". W katalogu mają całkiem fajną ofertę na
kierunki greckie. Nie wiem, czy warto sie tym bliżej zainteresować ( jakoś
nikt blizej nic na temat tego biura nie potrafi powiedzić). Może macie jakieś
informacje???

Pzdr ninka
Obserwuj wątek
    • Gość: Julia Re: NOWE BIURO-ATENA TRAVEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 17:12
      Z tego co mi wiadomo to jest to jakies nowe biuro, ale widzialam ich katalog i
      jest tam duzo informacji, ktore roznia sie od tego co maja inne biura, np Oasis
      w tym Atena Travel chyba nie bardzo wiedza jak te hotele wygladaja, bo i dziwne
      rzeczy wypisuja, a hotele w budowie, to na moje wakacje mnie nie iteresuja, oni
      nawet sprzedaja jakies hotele bez basenow, bo maja tam baseny zbudowac i pisza,
      ze na wiosne i lato planowana jest budowa basenu. Powodzenia
      • Gość: madzia Re: NOWE BIURO-ATENA TRAVEL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.04, 19:41
        ja bym chetnie sie wybrala z tego biura na wakacje. maja moj ukochany hotelik,
        minerva dore w ktorym bylam dwa lata temu:D goraco polecam.
        • Gość: Julia Re: NOWE BIURO-ATENA TRAVEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 20:54
          a z jakim biurem bylas w tym hotelu dwa lata temu Madziu? bo chyba nie z
          polskim...
          • Gość: madzia Re: NOWE BIURO-ATENA TRAVEL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.04, 12:04
            bylam z polskim biurem Majlen travel a co:)?
            tesh moze tam bylas???
    • Gość: w branzy Re: NOWE BIURO-ATENA TRAVEL IP: *.acn.pl 07.03.04, 23:04
      biuro jest prowadzone przez człowieka który szuka jeleni na rok lub dwa, był
      włścicielem eurotour krakow które sprzedawało po 599 pln itp dwa lata temu aż w
      ostatniej chwili wydesantował! Teraz znalaz jelenia z kasą i .... no cóś
      zobaczymy!! ale zero znajomości turystyki profesjonalnej. Aby wytrzymał do
      września!!

• Gość: madzia do Julii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.04, 11:50
        jestes tam:D??
        • Gość: Julia Re: do Julii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 11:35
          tak jestem Madziu, nie nie bylam w tym hotelu
          • Gość: EtalTravel Re: do Julii IP: 62.233.163.* 13.03.04, 03:57
            ja tam interesów zadnych z dawnym euroturem nie miałem, ani z atena miął nie
            będę bo działam w innym regionie. Ale o biurze złego słowa na forum nie było.
            Szef to człoweik doświadczony, jakichś problemów z organizacją nie miał, co
            ważne, biuro jest włascicielem hoteli takze nikt nikogo z nikąd nie wywali to
            mocny atut przemawiający na koszt tego biura prawda? To nie są ludzie co siada
            z kartką i dadza reklamy nazbieraja kasy a potem cos kombinuja z samolotami i
            hotelami, to są ich hotele
            • Gość: Zdziwiona Re: do Julii IP: 62.121.132.* 15.03.04, 18:20
              Ze niby ktore hotele sa ich???
              • Gość: madzia Re: do Julii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.04, 18:36
                mnie tesh dziwi ze niektore hotele niby sa ich, szczegolnie te na krecie
    • Gość: JANUSZ Re: NOWE BIURO-ATENA TRAVEL IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.03.04, 13:08
      Z TEGO CO WIDAĆ NA RYNKU TO KASĘ MAJĄ . REKLAMA W TELEWIZJI, KATALGI , REKLAMY
      W GAZETACH TO KOSZTUJE. A PRZECIEŻ DOPIERO ZACZYNAJĄ I JESZCZE NIE FINANSUJĄ
      SIĘ PIENIĘDZMI KLIENTÓW TAK JAK WIĘKSZOŚĆ ZNANYCH POLSKICH BIUR . JESZCZE NIE
      ZACZELI A JUŻ CO NIEKTÓRZY CHCĄ ICH ZNISZCZYĆ ... KONKURENCJA NIE ŚPI.
      • Gość: Mariusz Re: NOWE BIURO-ATENA TRAVEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 11:16
        oni nie sa wlascicielami hoteli, tylko czlowiek, ktory dal pieniadze na Atene
        ma udzialy w jednym i tylko jednym hotelu na Krecie i jego sytuacja finansowa
        jest malo interesujaca, zycze im oczywiscie jak najlepiej, bo chyba nikt z nas
        nie chce drodzy forumowicze, zeby nastepne biuro upadlo...
        • Gość: EtalTravel Re: NOWE BIURO-ATENA TRAVEL IP: 62.233.163.* 25.03.04, 12:39
          Jak widać "gość co dał kasę na biuro" ma chyba jakieś rezerwy kapitałowo
          finansowe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka