Gość: Danuś IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.10, 21:44 Witam Czy ktoś wybiera się do Hotelu Stella w Paralia w terminie od 25 maja? A może ktoś coś wie o tym Hotelu- proszę piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Hotel Stella- Paralia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.10, 16:59 Jeżeli chodzi o hotel Stella z oferty ok services, to muszę powiedzieć że położon jest w centrum Paralii w okropnym gwarze i hałasie(współczuję), a co do samego hotelu to też bez rewelacji chyba jeden z pierwszych, mało nowoczesny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danuś Re: Hotel Stella- Paralia IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.10, 20:17 Czyli mam się nad tym jeszcze zastanowić? a można coś więcej o tym Hotelu. bardzo proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Hotel Stella- Paralia IP: *.zeblach.com.pl 08.04.10, 08:38 Ja w tym hotelu nie mieszkałam, tyle co wiem pochodzi od 2 Pań które mieszkały w Stelli razem z wnuczką. Sam hotel widziałam na własne oczy bo autokar zatrzymuje się zaraz przy nim, więc wizualnie niekoniecznie przyjemny, tak jak pisałam niesamowity gwar, szczególnie jak się jedzie z dzieckiem, które nie ma gdzie się bawić koło hotelu, bo dookoła straszny ruch autokarów, samochodów i skuterów. Poza tym wyżywienie też bardzo ubogie i monotonne, że szkoda do niego dopłacać, gdyż dookoła jest mnóstwo tawern, restauracji z pysznym regionalnym jedzonkiem, za niewiele większe pieniążki. Ja ze swojej strony radziłabym jeszcze przemyśleć i poszukać atrakcyjniejszej oferty pobytowej, chociażby w hotelu Luiza. Piękny, nowy, elegancki hotelik, bez hałasu, wszędzie bliziutko, naprawdę warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danuś Re: Hotel Stella- Paralia IP: 193.111.174.* 08.04.10, 14:21 Dziękuję bardzo za odpowiedź będzie napewno pomocna. Pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danuś Re: Hotel Stella- Paralia IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.10, 19:27 Jest tylko jeden mały problem z tymi wszystkimi hotelami dlatego chyba padnie na Stelle- jadę sama, a mało jest ofert dla singli. A jeśli już są to powyżej 3000tyś. Niestety Odpowiedz Link Zgłoś