Gość: Beata IP: *.pruszcz.mm.pl 22.07.10, 16:42 Wiem, że kilka razy poruszano sprawę pobytu w hotelu Venus Beach, ale ostatnie informacje znalazłam z ubiegłego roku. Czy ktoś może ostatnio był w tym hotelu? Mam kilka pytań. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beata Re: Venus Beach IP: *.pruszcz.mm.pl 23.07.10, 13:46 Podbijam pytanie. Proszę odezwijcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
seawans Re: Venus Beach 31.07.10, 00:49 Byłem tam od 22 lipca.Chętnie odpowiem na pytania.Mogę też przesłać kilka zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaw Re: Venus Beach IP: *.olsztyn.mm.pl 24.05.11, 18:46 Proszę o aktualne informacje nt hotelu Venus Beach. Interesuje mnie czystość pokoi, basenu, wyżywienie. Odpowiedz Link Zgłoś
miseryyn Re: Venus Beach 24.05.11, 22:08 chyba nie ma świeżych informacji ja byłam tam rok temu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaw Re: Venus Beach IP: *.olsztyn.mm.pl 25.07.11, 16:25 Ponawiam pytanie Czy ktoś był w tym roku w Venus Beach i może podzielić się informacjami nt basenu, plaży, wyżywienia, pokoi itp.? Odpowiedz Link Zgłoś