Gość: smoki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.10, 07:30 Planujemy urlop 2011r,wybraliśmy to miejsce,czy ktoś może o tym miejscu trochę coś napisać,pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dagarts Re: Pilion,okolice Volos IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.10, 21:23 Mnie równiez interesuje ten rejon, a szczególnie campingi. Odpowiedz Link Zgłoś
b-a-n-i-t-a Re: Pilion,okolice Volos 17.12.10, 12:32 Piękny dziki region, byliśmy tam z Panem Prezesem 2 lata temu. Pani Prezesowa trochę się bała jazdy po krętych górskich drogach :) ale miejsce wspaniałe. Odpowiedz Link Zgłoś
gringo68 Re: Pilion,okolice Volos 17.12.10, 14:35 Wolos to zatoka, polecam Chorefto albo Potistikę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagarts Re: Pilion,okolice Volos IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.10, 18:25 Czy możesz coś powiedziec o campingu Papa Nero? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Pilion,okolice Volos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.10, 20:57 My też planujemy tam jechać,boję się trochę że mogą być strajki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc z pilionu Re: Pilion,okolice Volos IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.10, 21:27 Pilion to jedno z ciekawszych skrawków lądowej części Grecji, polecam urlop byle nie w sierpniu gdy jest okupowany przez tubylców. Na niewielkim terenie znajdziecie wspaniałe góry,urocze wioski i osady, piękne plaże,monstrualne platany,roślinność jakby z dwóch klimatów. Wiele w Grecji widziałem lecz tam na pewno powrócę bo jest to wyjątkowe miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes Re: Pilion,okolice Volos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.10, 03:43 Słuchajcie a jak tam jest z campingami,my pod namiot planujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagarts Re: Pilion,okolice Volos IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.10, 08:38 Ja również preferuję wypoczynek na campingu. Wyczytałam, że więcej campingów jest na zachodnim lecz mniej urokliwym zachodnim wybrzeżu. Na wschodnim wybrzeżu jest camping Papa Nero, dlatego ponawiam prośbę o informację na jego temat. Planujemy wyjazd pod koniec czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Pilion,okolice Volos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.10, 22:24 My też planujemy jechać w te rejony pod koniec czerwca,tylko jeszcze nie wiemy czy kwatera czy camping. Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: Pilion,okolice Volos 18.12.10, 13:30 Cześć, w temacie campingów nic nie podpowiem, nic a nic, ale może podrzucę link do mojej strony o moich wędrówkach po Grecji: betaki.freehost.pl Strona jest co prawda nieuaktualniona i kilku podróży jej brak, ale Pilion lipiec 2006 akurat jest (galeria też) i może coś tam dla siebie znajdziecie. Nie wiem, jak ktoś ma ochotę to niech zajrzy - stronka nie jest profesjonalna, żaden to przewodnik czy coś w tym stylu: tak sobie piszę o tym i owym. Pozdrawiam. B. Odpowiedz Link Zgłoś
b-a-n-i-t-a Re: Pilion,okolice Volos 19.12.10, 16:14 My z Panem Prezesem mieliśmy willę w okolicy miejscowości Tsagarada także w sprawie kempingów nie pomogę. Odnośnie dziwnych sugestii kolegi wyżej chyba sam nie bardzo zna to miejsce, Pilion to nie tylko wysokie góry, ale zwiedzając okolice z Panem Prezesem widzieliśmy również infrastrukurę narciarską więc pewnie są tam też stoki narciarskie. Odpowiedz Link Zgłoś