marylinka.online 28.06.11, 12:56 Jak w temacie, jak myślicie również, czy warto drukować mapę z netu czy lepiej kupić na miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: taba Re: Rodos- sprawdzony przewodnik i mapa IP: *.ip.media3.com.pl 28.06.11, 13:06 BArdzo polecam ten przewodnik w necie - po jego przeczytaniu i wydrukowaniu paru informacji inny przewodnik nie był mi potrzebny. forum.ocenyhoteli.pl/comments.php?DiscussionID=144 Mapę możesz kupić na miejscu albo w Polsce, choćby na allegro: allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=mapa+rodos&category=79420 Odpowiedz Link Zgłoś
elena1_1 Re: Rodos- sprawdzony przewodnik i mapa 28.06.11, 14:11 j/w.Wszędzie trafialiśmy bez problemu,mapę Rodos często możesz uzyskac w recepcji hotelu bezplatnie oraz nformacje o okolicznych atrakcjach.Dodatkowo polecam przewodnik Pascala"Wyspy greckie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia59 Re: Rodos- sprawdzony przewodnik i mapa IP: *.dynamic.chello.pl 05.07.11, 09:35 forum.ocenyhoteli.pl/comments.php?DiscussionID=144 Przewodnik Marcina był dla mnie na Rodos niezastąpiony. Szkoda że poprzestał tylko na tym Odpowiedz Link Zgłoś
reabek Re: Rodos- sprawdzony przewodnik i mapa 28.06.11, 14:31 wróciłam wczoraj z rodos i korzystałam z przewodnika pascala - rewelacja map pełno na miejscu,nawet bezpłatnie na większych przystankach autobusowych np.w Lindos Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: Rodos- sprawdzony przewodnik i mapa 28.06.11, 23:43 Wg mnie (i nie tylko mnie) najlepsze obecnie wydawane mapy to te wydawnictwa Terrain - nie widziałam równie dokładnych i z większą ilością detali (nawet każdy kościółek jest zaznaczony z podziałem na współczesny i starszy). Nie umiem powiedzieć czy Rodos w tej serii już się ukazała - możesz zajrzeć na stronę wydawnictwa i jeśli tak z pewnością kupisz na miejscu (mapa Patmos, kupowana na Patmos w maju tego roku kosztowała 7 euro). Rok temu kupowałam już na Cykladach (Folegandros, Anafi, Sikinos), a w tym roku na Patmos również. Myśmy już tu o tych mapach kilka miesięcy temu rozprawiali - może uda Ci się odkopać wątek, tak były linki. Pozdrawiam. B. Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: Rodos- sprawdzony przewodnik i mapa 28.06.11, 23:45 Proszę, tu wątek z naszego wyspiarskiego forum: forum.gazeta.pl/forum/w,37196,116613990,116613990,Bardzo_dobre_mapy_wysp.html Wynika z niego, że Rodos już została wydana. Pozdrawiam. B. Odpowiedz Link Zgłoś