Dodaj do ulubionych

Santorini z Rthymnon?

IP: *.jjs-isp.pl 20.07.11, 16:55
Ile kosztuje wykupienie wycieczki ( w tym roku) na Santorini w lokalnym biurze w Rethymnon i jak wygląda plan wycieczki? Zależy mi aby zobaczyć Oia.
Obserwuj wątek
    • kasiorka8888 Re: Santorini z Rthymnon? 24.07.11, 22:46
      dołączam się do prośby
      • Gość: Andrzej Re: Santorini z Rthymnon? IP: *.182.84.103.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.07.11, 23:42
        Znajomi byli 2 tyg.temu to placili po115e za os ,w tym przeprawa wodolotem ,dojazd z Reth. do Heraklionu port i opieka przewodnika.
        Sam bilet na wodolot jest po 45e w jedną strone.i ponoć nie podrożał od zeszlego roku.
        Ja bede na KRECIE od 19 Sa dni sob/niedz 27/28 sier. tym samym promem chce udać sie na Anafi'. Nie wracam już na Krete Jednak.,ten tani prom płynie w każdą sobote z Santorini do Heraklionu. Wracam 28 sier. o 20;00 z Anafi do Pireusu ,a z Aten odlatuje.
        Na koniec mam wielką prożbe do OZŁEM 28 SIERP. o 20;00 Anafi- Pireus o 5,35
        prosze znajdz mi na jaką wyspę zawija ten kolos po Santorini w drodze do Pireusu??? czy tylko Milos??? Może cumuje na Folegandros?? Niestety w rozkładzie Aneka nie ma nic ,znalazłem na 28 sier z Anafi o 20;00 tylko Santorini i Pireas ,czyli to ten sam prom.
        • Gość: Andrzej Re: Santorini z Rthymnon? IP: *.182.84.103.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.07.11, 23:51
          Ja bede na KRECIE od 19 sierp. i 24 sierp. o 4;50 z wtorku na srode płyne na Santorini.
          Coś pominąłem.
          Jednak na własną rekę jest luz i duuuuzzzoooo taniej.Pozdrawiam
          Dołączam znaleziony linkwww.goldenline.pl/forum/1729118/cena-wycieczki-na-santorini
          • Gość: orka Re: Santorini z Rthymnon? IP: *.jjs-isp.pl 25.07.11, 08:08
            Tak wiem, że i taniej i lepiej jest na własną rękę, ale to tylko z portu w Heraklione. Dla tych, którzy planują wypoczynek w zachodniej cześć Krety, w okolicy Chanii czy Rthymnon sprawa dotarcia do portu w godzinach porannych zaczyna być trudna logistycznie (zwłaszcza, że przeważnie noclegi ma się wykupione w okolicy tych miast) albo łatwe lecz kosztowne.
            Dziękuje za linka:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka