Gość: bozena IP: *.telpol.net.pl 21.07.11, 14:21 Może ktoś był już w tym sezonie i może napisać coś więcej o hotelu, czy warto tam jechać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosia59 Re: Archipelago Kos IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.11, 17:51 Byłam w czerwcu za 1300 zł i była to wg. mnie cena adekwatna. Hotel bez przepychu. Ale jedzenie dobre / choć wybór niezbyt bogaty /właściciele jedzą to co goście. Pierwszy raz nic mi nie dolegało. Były wpadki np. raz twardy kurczak i raz mrożone paluszki rybne /nad morzem to obciach/. Czasem nie zmienione obrusy, brak kieliszków do wina czasem przy kolacji / trzaba pić wtedy w szklankach od soku/. Może się nie podobać plaża bo kamienista. Mnie się podobało mimo, że to mój pierwszy hotel w Grecji 3 gwiazdkowy. Bardzo dobry dojazd do KOS. Jedzenia i picia pod dostatkiem. Nikt niczego nie wylicza, stale donoszą, więc na posiłki można się nie spieszyć. Obsługa super. Czysty basen, leżaki w nadmiarze. Sprzątanie codziennie. Byłam z Grecosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyarchipelag Re: Archipelago Kos IP: *.wroclaw.vectranet.pl 21.07.11, 18:09 Hotel na wygwizdowiu, zaczynaja byc krajobrazy księzycowe odludzia takiego, co niby w tym ze dobry dojazd do miasta Kos? Z Wrocławia do Krakowa tez dobry dojazd bo autostradą ale daleko bądź co bądź. Lambi to najlepsza dzielnica, optymalna bo i blisko miasta Kos, i spokojniej niz w samym miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyarchipelag Re: Archipelago Kos IP: *.wroclaw.vectranet.pl 21.07.11, 18:10 i wlasnie plaze w Lambi piaszczyste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia59 Re: Archipelago Kos IP: *.dynamic.chello.pl 22.07.11, 16:03 Z Archipelago do Kos dojazd autobusem co 15 minut /czas 10-15minut/. Ja nie mam małych dzieci i wole plaże kamieniste niż piaszczyste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: Archipelago Kos IP: *.30.26.187.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.06.12, 18:22 Byłam od 02. do 16.0.6.2012 w Archipelago więc moja opinia jest podobna. Hotel ma mocne 3*,miła obsługa, dobre jedzenie, świetna brendy, recepcjonistka Fenny super dziewczyna, perfekcyjnie wykonuje swoje obowiązki, przyjazna. Personel mówi po angielsku, czysto, przepiękny ogród b. dobrze utrzymany. Pokoje ładne, miałam na parterze z tarasem i widokiem na basen. Jedynie dojście do plaży............ okropne, mogli by wysypać chociaż żwirem. Polecam rodzinom z maluchami i osobom w b. średnim wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henika2 Re: Archipelago Kos IP: *.dyn.personainc.net 23.07.11, 08:42 Ja tez sie wybieram do tego tego hotelu i chetnie zapoznam sie z opiniami osob , ktore tam byly . Odpowiedz Link Zgłoś