Dodaj do ulubionych

Animatorzy Lymberia

IP: *.beskidmedia.pl 26.07.11, 19:49
Witam, wróciłam właśnie z hotelu Lymberia na Rodos byli tam świetni animatorzy Nani, Momo w szczególności interesuje mnie Momo tylo nie jestem pewna czy tak włąsnie ma na imie taki niski umięśniony młody ze ślicznym uśmiechem czy ktoś może mi napisać coś na jego temat???
Obserwuj wątek
    • Gość: czarna Re: Animatorzy Lymberia IP: *.aster.pl 29.07.11, 20:44
      super brać i rwać :)
    • Gość: żenada Re: Animatorzy Lymberia IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.11, 20:51
      to trzeba było wziąć od niego telefon, a nie się tutaj pytać. Takich idiotek jak ty, to pewnie ze 20 posuwa w ciągu jednego sezonu.
      • Gość: Alicja Re: Animatorzy Lymberia IP: *.beskidmedia.pl 30.07.11, 14:26
        Średnio mnie interesuje ile lasek posuwa, po prostu był fajny i tyle. Zaczęliśmy rozmawiać dwa dni przed moim wyjazdem i mieliśmy się wymienić telefonami jednak ostatniego dnia przełożyli nam wylot i nie zdążyłam się już z nim nawet pożegnać. Czy nie można się już po prostu z kimś skumplować czy trzeba zaraz o posuwaniu?! Ludzie opanujcie się!
        • Gość: czarna Re: Animatorzy Lymberia IP: *.aster.pl 09.08.11, 23:20
          Wiesz co ja tez byłam w tym hotelu i tez niedawno wróciłam i powiem Ci ze ich kumplowanie nie interesuje. Taki typ.
        • Gość: m.s.a.i Re: Animatorzy Lymberia IP: 89.78.204.* 05.09.11, 17:36
          Oni są nastawieni na posuwanie, a nie rozmowy:)
          • Gość: monia Re: Animatorzy Lymberia IP: 80.80.235.* 08.10.11, 01:46
            Mnie posuwali oboje i to kilka razy -nie trzeba być gapą kochana ,trzeba dać znaki ,że lubisz i już.
            Teraz to możesz tylko pomarzyć.
        • Gość: ojej Re: Animatorzy Lymberia IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.11, 09:04
          serio jesteś taka naiwna czy tylko udajesz ?
    • Gość: turystka21 Re: Animatorzy Lymberia IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.11, 21:30
      Witam, ja tez bylam w tym hotelu ponad rok temu. Rozmawialam z Maynem, ale do niczego nie doszlo, chociaz proponowal mi cos wiecej. Jest takim gosciem, ktory nie pasuje do stalych zwiazkow.oczywiscie nie planowalabym zycia z osoba,ktora jest na wakacjach animatorem wiadomo czemu...
      Chcialabym wiedziec, czy mowil Pani jak dlugo zajmuje sie ta praca i czy na przyszle wakacje tez tam bedzie. moja kolezanka chce jeszcze raz go odwiedzic i zobaczyc, czy nadal jest tak jak go okreslila ''dupkiem szukajacym nowych dup do poderwania.''dla mnie to juz przeszlosc, ale jezeli cos Pani wiadomo na ten temat, to prosze napisac.
      z gory dziekuje
      • Gość: e. Re: Animatorzy Lymberia IP: *.tepsanet.com 02.02.12, 13:30
        haha byłam tam 2 lata temu, mnie też próbował zbajerować, mimo że byłam z narzeczonym, Jemu to nie przeszkadzało :D no ale cóż ja nie jestem taka głupia :)
    • Gość: Asiek Re: Animatorzy Lymberia IP: *.play-internet.pl 30.11.12, 21:10
      Momo tak naprawde ma na imie Moncef Sahli :) Jest bardzo przystojny i nie dziwie sie ze zwróciłaś na niego uwagę:) jak nie jedna z nas:) ale z tego co wiem ma żone i nie jest żadna z nas zainteresowany...:( a szkoda...heh bo rzadko sie spotyka tak przystojnych facetów i tak fajnych:) Chociaż Nani Bardziej ukuł mnie w serce<3 Przystojniak:P heh Pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka