Dodaj do ulubionych

Greckie wyspy z dziećmi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.11, 09:27
Napiszcie proszę jaki hotel i na jakiej greckiej wyspie jest z animacjami polskimi i mini klubem.Chcemy z mężem zabrać na wakacje wnuczki i szukamy dobrego hotelu z opcją all. Dwa lata byliśmy w hotelu Belvedere na Krecie w hotelu kompleks basenów dla dzieci ,super mini klub dla dzieci,codziennie dla dzieciaków moc atrakcji w ciągu dnia i wieczorem.
Obserwuj wątek
    • tamerza Re: Greckie wyspy z dziećmi 17.11.11, 13:19
      Stella Village i Stella Palace Kreta, super hotele, duzo atrakcji, kolo hotelu jezdzi ciuchcia, bardzo dobre jedzenie, piaszczysta plaza, ze specjalna zatoczka dla dzieci. Polecam
      • Gość: gość Re: Greckie wyspy z dziećmi IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.11.11, 19:46
        Ja polecam Kolymbię na wyspie Rodos - hotel Lydia Maris z polskimi animatorami i dla dzieci i wieczorem dla starszych:)
        • e_podmiejska Re: Greckie wyspy z dziećmi 17.11.11, 20:53
          A ja ze swej strony polecam Lindos Princess na Rodos. Super animacje i dla tych małych i dla tych dużych a i sam hotel pozwala na wygodny wypoczynek
    • Gość: Kasia Re: Greckie wyspy z dziećmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.11, 22:39
      Tui ma już w sprzedaży katalog Family - to tylko hotele z polskimi animacjami i all. Z Grecji jest Kos, Kreta, Rodos, Zakynthos i chyba Peloponez.
      Spory wybór hoteli z polską animacją ma też Neckermann, ale ich katalog będzie chyba dopiero na początku grudnia.
    • vega0707 Re: Greckie wyspy z dziećmi 19.11.11, 11:54
      To ja chętni podczepię się pod ten wątek...............ale z nieco innym zagadnieniem.
      Przede wszystkim kieruję pytanie do bywalców KOS, Zakhyntos, Rodos i Korfu.

Szukam hotelu na wyjazd z rocznym dzieckiem...........zależy mi na dobrych min 4*, w bliskiej odległości do w miarę atrakcyjnego miasteczka lub w samym mieście. Zmierzam do tego, że na wieczorny spacer idziemy z wózeczkiem i nie musimy dreptać 4 km w jedną stronę.

Polećcie coś, proszę :)
    • Gość: Tofiko Re: Greckie wyspy z dziećmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 09:38
      Wybraliśmy z Tui hotel Kipritis Village na Kos.Jeśli ktoś był z dziećmi w tym hotelu to bardzo proszę o wypowiedzi.Pozdrawiam
      • santa-1982 Re: Greckie wyspy z dziećmi 23.11.11, 14:22
        Również jestem ciekawa opinii. Pod uwagę bierzemy Kipriotis Village na Kos lub Stella Village na Krecie. Dzieci: rok i 6lat. Może ktoś był w obu i ma porównanie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka