Gość: Patrycja IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.12, 19:04 Witam serdecznie ,bardzo proszę o podpowiedz ,ewentualnie jakiś link do taniego skromnego hotelu na Zakyntos okolice Kalamaki, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ada Re: Zakyntos Kalamaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.12, 20:27 www.hotelvanessa.gr/ W porządku jest też hotel Kalidonio czy Sirocco. Odpowiedz Link Zgłoś
fifi0808 Re: Zakyntos Kalamaki 09.01.12, 08:38 a ja polecam hotel Cavo d`oro - bardzo rodzinny, sympatyczny hotel z super jedzeniem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: Zakyntos Kalamaki IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.12, 09:19 a ten hotel vanessa ,to z jakiego biura bo jakoś nie mogę odszukać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Zakyntos Kalamaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 21:27 Hotel Vanessa rezerwowałam przez booking.com, bez biura podróży, lot na własną rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bomi Re: Zakyntos Kalamaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 12:21 My wybieramy się do sympatycznego i niedrogiego hotelu Klelia. Na tym forum nie znalazłam o nim żadnych informacji, ale na innych ma niezłe opinie www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Hotel+Klelia-hid_37436.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Zakyntos Kalamaki IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.12, 11:02 Bomi z jakiego biura ten hotel jeśli można Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bomi Re: Zakyntos Kalamaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 13:06 Z Grecosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Zakyntos Kalamaki IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.12, 14:16 kurcze fajny ten hoteli, cos mi sie wydaje, ze wlasnie czegos takiego szukam i ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Zakyntos Kalamaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.12, 17:31 Tak naprawdę to większość hoteli 3-gwiazdkowych na Zakynthos jest podobnych, średni standard, żadnych luksusów, ale schludnie, czysto, wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bomi Re: Zakyntos Kalamaki IP: 193.193.81.* 11.01.12, 18:21 Ada , czy możesz polecić jakieś fajne knajpki w Kalamaki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Zakyntos Kalamaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 10:42 Wzdłuż głównej ulicy jest dużo knajpek (puby i tawerny), ale nie mam ulubionych. Przy plaży jest tawerna Stani, można dobrze zjeść mając rewelacyjny widok na morze. O wiele więcej knajp jest w pobliskim Laganas, ale głównie okupowanych przez Anglików i pod Anglików przygotowanych, co według mnie jest ogromnym minusem (dlatego jeżdżę do Kalamaki). Do Laganas można dojść plażą robiąc 20-30-minutowy spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
ka.malgosia Re: Zakyntos Kalamaki 13.01.12, 14:51 Polecam Kalidonio - cisza, spokój, czysto. Jeśli nie zależy Ci na gwarze głównego deptaku i kameralnej atmosferze to jest super wybór. Pokoje z aneksami kuchennymi i balkonami. Mały czysty basen. Blisko do morza i tawern - polecam Georgię. I zazdroszczę wyjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Zakyntos Kalamaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 19:06 Kalidonio w tym roku nie ma już w ofercie Rainbow Tours. Odpowiedz Link Zgłoś