Dodaj do ulubionych

Grecos kontra Tui

IP: 46.31.32.* 25.03.12, 21:12
Witam

Czy ktoś może mi wytłumaczyć gdzie tkwi haczyk w ofercie.
Wybraliśmy na wakacje hotel Sunshine Rhodes, rodzina 2 + 2 ( w tym jedno niemowlę) z opcją All incl.Ceny praktycznie tych samych wakacji (bo oferta chyba niczym się nie różni) różnią się prawie 1400 zł na korzyść Grecosa. Oczywiście wolelibyśmy taniej ale czy nie powinna nas zastanowić taka różnica a w cenie?
Obserwuj wątek
    • potwor_z_piccadilly Re: Grecos kontra Tui 25.03.12, 22:31
      Albo żenada.
      Albo następny trik reklamowy.
      • aga_wer Re: Grecos kontra Tui 25.03.12, 22:35
        nie był moim zamiarem żaden trik reklamowy.zapytałam bo nie jeżdżę co chwilę i mam prawo się nie znać.
        jeśli moderator uzna,że to trik reklamowy proszę o usunięcie mojego wątku.
        • dunia34 Re: Grecos kontra Tui 25.03.12, 22:46
          może być różnica w pokojach, np. Tui może mieć rezerwacje na bardziej atrakcyjne pokoje w hotelu.
    • marza71 Re: Grecos kontra Tui 26.03.12, 10:24
      proszę zapytać w biurze o pokoje w hotelu, której części one dotyczą
      • Gość: xxx Re: Grecos kontra Tui IP: *.wroclaw.vectranet.pl 26.03.12, 20:36
        Może TUI się uważa za markowe bardziej :).
        Tak jak w autach jak są "Trojaczki" - toyota aygo, citroen c1 i peugeot 107 to te same auta, ale i tak toyota ma najlepsza renome :)
    • potwor_z_piccadilly Re: Grecos kontra Tui 26.03.12, 22:18
      Gość portalu: aga napisał(a):

> Witam
      >
      > Czy ktoś może mi wytłumaczyć gdzie tkwi haczyk w ofercie.
      > Wybraliśmy na wakacje hotel Sunshine Rhodes, rodzina 2 + 2 ( w tym jedno niemo
      > wlę) z opcją All incl.Ceny praktycznie tych samych wakacji (bo oferta chyba ni
      > czym się nie różni) różnią się prawie 1400 zł na korzyść Grecosa. Oczywiście wo
      > lelibyśmy taniej ale czy nie powinna nas zastanowić taka różnica a w cenie?
      • ibiza777 Re: Grecos kontra Tui 27.03.12, 08:18
        Ostatnio przegladalam oferty na Krete. Na Grecosie znalazłam hotel Dimitrios Village. Na sierpień 2+1 z wersja All to koszt 8700w Grecosie. Ten sam hotel w Tui tylko ze wyżywienie
        HB na trojke to koszt 11770. Wiec jest to spora różnica. Ja bym brała Grecosa i sie nawet nie zastanawiała ;-))
        • Gość: Reno Re: Grecos kontra Tui IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.12, 09:09
          W TUI Dimitros Village wykupiony w grudniu od 19 sierpnia na 2 tygodnie (2+dziecko 6 lat) kosztował 8766 zł (opcja all inclusive), po prostu w TUI opłaca się kupować firsty.
    • Gość: elena Re: Grecos kontra Tui IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.12, 00:20
      tui leci na opinii i winduje ceny. zreszta mamy cos takiego zakorzenionego w narodzie, ze myslimy, ze jak cos jest drozsze, to na pewno lepsze...
    • adrianch1 Re: Grecos kontra Tui 28.03.12, 12:05
      Witam
      Ja wykupiłem wczasy w tym hotelu na poczatku stychnia i ku mojemu zdziwieniu Tui miało najlepszą ofertę 2+2 na 18 czerwca:
      Tui 11800
      Grecos około 14000
      Exim około 13000
      Pierwszy raz lecimy z Tui ponieważ było najtaniej :) i jeszcze dodam że od lutego w tym hotelu na czerwiec nie ma wolnych miejsc w Tui.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka