Gość: beata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.12, 21:14 witam, lecę z rodziną w sierpniu z tui do tego hotelu może ktoś był i może podzelić się opinią, a może ktoś też tam leci w terminie 6-13.08 pozdrawiam beata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beata Re: alex beach rodos kto leci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.12, 21:56 ja mam trochę dziwną opcję córa 19 lat syn 5 no i leci mąż oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: alex beach rodos kto leci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 20:20 ja też biorę pod uwagę ten hotel, podobna maja tam polski klub dla dzieci ( czy ktoś wie jak on działa w wykonaniu tui) i na forum ma dobre opinie więc może się skusze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiadro Re: alex beach rodos kto leci IP: *.kalisz.mm.pl 09.05.12, 08:46 Hotel niezly tylko na zadupiu.Jesli kogos kreca polskie animacje to jest ok.Do najblizszej malej wioski 1.5km. Odpowiedz Link Zgłoś
sushi69 Re: alex beach rodos kto leci 09.05.12, 21:48 30.07-13.08 lecimy 14 - osób dzieciaki plus dorośli. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grecomaniak Re: alex beach rodos kto leci 09.05.12, 21:58 Co nagle tylu chętnych do tego hotelu? Wam też TUI zaproponowało ten hotel w zamian za inne, które zabrali czy nagle wszyscy pokochali ten hotel? Wyczuwam lekką manipulację, chyba, że jestem tak zła na TUI, że nie widzę już normalnie. G.M. Odpowiedz Link Zgłoś
sushi69 Re: alex beach rodos kto leci 09.05.12, 22:07 Kupiliśmy ten hotel w ofercie last minute. Z wyborem czekaliśmy do teraz. Żadnych zamian nie było. Mam nadzieję że to nie jest zły wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
grecomaniak Re: alex beach rodos kto leci 09.05.12, 22:38 no właśnie, 14 miejsc w ofercie last minute :-) utwierdziłam się w tym, że hotel nie ma wzięcia i dlatego nam go zamiennie wciskają. Ale opinie ma dobre, nie przeczę, tyle, że nam absolutnie nic tam nie odpowiada, no może oprócz ceny, która jest niższa o około 1 tys. zł od naszego wyboru w first minute. G.M. Odpowiedz Link Zgłoś
sushi69 Re: alex beach rodos kto leci 09.05.12, 22:53 14 miejsc w ofercie last... hm dla mnie to zwykla promocja a nie last. Prwdziwych lastów juz nie ma :)) Nie szukam teorii spisku. NIe mam na to czasu i ochoty. Jedziemy wypocząć Tak jak piszesz hotel ma dobre opinie (ponad 500 opini na Holch) szczególnie dla rodzin z dziećmi. Nam o to chodziło Jeżeli będzie lipa to napewno o tym napiszemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz1979 Re: alex beach rodos kto leci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.12, 14:09 Witam Może ktoś leci 21-28 maj. Właśnie w tym terminie sie wybieramy. Odnośnie powyższych postów wydaje mi się, że hotel jest ok. My lecimy z dzieckiem 3,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: alex beach rodos kto leci IP: *.vlan136.corcoran.lubman.net.pl 10.05.12, 21:57 My rowniez lecimy 21-28 maj z Warszawy , jedzie nas duza grupka a dzieciak w przedziale od 4 lat do 14 lat. Mam nadzieje ze hotel spełni nasze oczekiwania i pogoda dopisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz197 Re: alex beach rodos kto leci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.12, 10:24 My też lecimy z Warszawy, ale tylko we czworo. Myślę, że będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
sushi69 alex beach rodos 10.05.12, 15:34 Bardzo jestem ciekawy opini na temat tego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz1979 Re: alex beach rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.12, 08:31 Witam właśnie wrócilismy z hotelu Alex Beach, Państwa obawy są bezzasadne. hotel super, jedzenie jeszcze lepsze, po prostu niema sie do czego przyczepic. W 100% polecam napewno nie będziecie żałować. Od czerwca ruszaja anomacje dla dzieci po polsku. Aż szkoda było wracać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: alex beach rodos IP: *.vlan136.corcoran.lubman.net.pl 31.05.12, 09:20 Wrócilismy w tym tygodniu z hotelu Alex Beach było nas kilka rodzin i WSZYSCY JESTESMY BAAAAARDZO ZADOWOLENI. Mamy porównanie do innych hoteli i ten wypadł najlepiej. Jedzenie wysmienite , urozmaicone, czysto, obsługa uprzejma . Dzieciaki mega zadowolone bo lody od śniadania do kolacji . My dorosli równiez bo kolorowe drineczki w pucharkach ze słomeczką a nie jak w niektórych hotelach w plastikach . HOTEL SUPER! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: alex beach rodos kto leci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.12, 21:11 mnie niestety wystawiło ecco holiday i musiałam szybko coś znaleźć, a nie jest łatwo w opcji 3 dorosłe+ dziecka i ja miałam wymóg polskich animacji dla syna, tylko tui i rainbow tours miały dla mnie ofert, a że bardziej ufam tui to ich wybrałam i bynajmniej nie była to promocja cenowa ani last, zaważyły też opinie na holidaycheck. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borewicz72 Re: alex beach rodos kto leci IP: *.szczecin.mm.pl 06.06.12, 23:14 Byliśmy w Alex beach w tamtym roku (sierpień), hotel nie jest najnowszy, ale atmosfera jest super, dobre jedzenie itd. jest na zachodnim wybrzeżu co oznacza że cały czas wieje taki wiatr (chyba meltemi) co jest zbawieniem przy tym upale! Wcale nie jest na zadupiu, autobus do rodos(miasto) kosztuje 5-7 euro za dwie osooby dorosłe plus dziecko. Skąd te róznice nie wiem :-). A najfajniejsze było na koniec, po wymeldowaniu o 12 zapewniają taką wielką łazienkę ręczniczkami i wszystkim potrzebnym do higieny oraz all do końca! Aha! z lotniska do hotelu z z powrotem jedzie się TAXI! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buczynka Re: alex beach rodos kto leci IP: *.dax.com.pl 12.07.12, 15:51 Witaj! Ja lecę z mężem i dwójką dzieci (3 i 8 lat) do Alex Beach w terminie 30.07-13.08. To pewnie się spotkamy :-)! Odpowiedz Link Zgłoś