Gość: ELA IP: *.dsl.hol.gr 12.06.12, 09:55 Ma ktoś może namiary na apartamenty w Paralii lub Olimpic Beach, chcę się wybrać indywidualnie na przełomie lipca i sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorcia1234 Re: Apartamenty Paralia-Olimpic Beach 13.06.12, 10:54 mam gdzieś namiary na sympatyczne apartamenty w Olimpic Beach, prowadzone przez małżeństwo polsko - greckie . Apartamenty z klimatyzacją, na miejscu stół do ping -ponga i rowery do dyspozycji. Do plaży było jakieś 8-10 minut spaaacerkiem. Możliwy odbiór z lotniska w Salonikach. Tylko namiary mi w tej chwili wsiąkły bo mam remont w domu, musiałabym poszukać jeśli jesteś zainteresowana. Oglądałam te apartamenty w ubiegłym roku, choć sama w nich nie mieszkałam, za to moja córka zaprzyjaźniła się z córką gospodarzy. W ubiegłym roku za ap. 2+1 cena była 30E + 6 E za klimatyzację jeśli ktoś chciał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Apartamenty Paralia-Olimpic Beach IP: *.dsl.hol.gr 13.06.12, 20:56 No to jak możesz to poszukaj z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: Apartamenty Paralia-Olimpic Beach 13.06.12, 21:30 wyślij mi na gazetowy maila swojego to ci podam stronę internetową tych apartamentów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Apartamenty Paralia-Olimpic Beach IP: 62.38.152.* 14.06.12, 18:54 Dziekuję Dorcia bedę dzwonić..Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1talea Re: Apartamenty Paralia-Olimpic Beach 14.06.12, 20:12 forum.gazeta.pl/forum/w,203,135918871,135918871,Apartamenty_dom_Grecja_kontynent.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwoa Re: Apartamenty Paralia-Olimpic Beach IP: 5.172.248.* 13.03.14, 14:28 Wątek stary, ale może i mi sie uda dostać namiar na te apartamenty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Man_zara Re: Apartamenty Paralia-Olimpic Beach IP: 194.39.141.* 13.03.14, 15:32 Polecam Hotel Dias Hotel Dias Hotel prowadzony przez polsko-grecką rodzinę. Czysto i mega sympatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Apartamenty Paralia-Olimpic Beach IP: 5.172.248.* 13.03.14, 19:11 dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: Apartamenty Paralia-Olimpic Beach 13.03.14, 21:11 o rany w Diasie byłam z córką - już chyba 3 lata minęły. Pojechałyśmy na zasadzie ruletki z Rainbowem, pełne obaw na co trafimy. A było świetnie. Hotel kameralny, obsługa sympatyczna i przemili właściciele. Mojej córce gospodarz obiecał muszle- ona ma bzika na ich punkcie- i słowa dotrzymał. Jedzenie było typowo greckie, codziennie coś innego na obiadokolację, i w ilościach oszałamiających- my nie byłyśmy w stanie zjeść całej porcji, obawiam się, że mój mąż też by nie dał rady :-) Do plaży spacerkiem 5-7 minut- z materacem i innymi "niezbędnymi" rzeczami. To mi się powspominało.... Odpowiedz Link Zgłoś
1talea Re: Apartamenty Paralia-Olimpic Beach 16.03.14, 09:02 Ja polecam hotel Anais . Hotel na plazy z basenem . Duża plaża - w samej Parali plaża licha . Wąska i tlumy ludzi. www.hotel-anais.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Apartamenty Paralia-Olimpic Beach IP: *.e-siemianowice.pl 22.05.14, 13:35 Witam, posiadam voucher na wyjazd do Parali, sprzedam tanio bo nie wykorzystam. Chętnych zapraszam na maila magda_ciba@wp.pl Uczciwa oferta, wysyłam za pobraniem, z możliwością sprawdzenia zawartości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PW Re: Apartamenty Paralia-Olimpic Beach IP: 85.196.134.* 13.07.14, 07:31 Zgadzam się, rewelacyjne jedzonko, polsko-greckie. Niesamowita obsługa i pomoc. Możecie rozmawiać śmiało w języku polskim i być pewnym gotowości właścicieli w każdej chwili. Pokoje po remoncie, czyste i piękne. Ja wróciłem mega zadowolony..... PW Odpowiedz Link Zgłoś