Dodaj do ulubionych

Kreta za duze pieniadze co wybrac

IP: *.pl / *.enterpol.pl 05.07.04, 00:15
wygralem wycieczke (hura!) i musze zdecydowac sie na jakis hotel. wycieczka
ma byc ekskluzywna (warunek wyjazd z tui lub neckermann). przegladam te
hotele, ale one jakies strasznie duze. moze cos znacie nieduzego i...
drogiego?
Obserwuj wątek
    • czarodziejka1 Re: Kreta za duze pieniadze co wybrac 05.07.04, 09:49
      Wszystko co drogie jest duże :) Ja byłam od 4 do 18 czerwca w super hotelu
      Iberostar Creta Marine (5*) z Neckermanna. Położony jest 3 km od Panormo i 18
      km od Rethymnon na wzgórzu z trzema zatokami. Każdemu mogę polecić ten hotel
      bez żadnych ale. Sama chętnie jeszcze tam wrócę!
    • chiara76 Re: Kreta za duze pieniadze co wybrac 05.07.04, 09:58
      musi być drogie? no, no, nieźle. Wybierz coś w TUI z oferty hoteli Grecotel,
      sądzę, że nie zawiedziesz się.
    • czarodziejka1 Re: Kreta za duze pieniadze co wybrac 05.07.04, 13:35
      Jeszcze jedna rzecz. W katalogu Neckermanna, Iberostar Creta Marine jest bardzo
      kiepsko zaprezentowana. Praktycznie wcale nie widać wspaniałości i luksusu tego
      hotelu. Nie wiem dlaczego??? Możesz dokładnie obejrzeć ten hotel (też podróż
      wirtulana) na stronie sieci hoteli Iberost.
      www.iberostar.com/
      Pozdrawiam :)
      • Gość: hos Re: Kreta za duze pieniadze co wybrac IP: *.lublin.pl 05.07.04, 13:39
        a ten hotel to all inclusive czy jak? bo obok jest palace i tam jest all.
        wiesz, czym sie roznia te hotele? a czy od drogi nie ma halasu, no i czy plaza
        ladna. pzdr.
        • czarodziejka1 Re: Kreta za duze pieniadze co wybrac 05.07.04, 14:58
          Gość portalu: hos napisał(a):

> a ten hotel to all inclusive czy jak? bo obok jest palace i tam jest all.
          > wiesz, czym sie roznia te hotele? a czy od drogi nie ma halasu, no i czy
          plaza
          > ladna. pzdr.

Iberosta Creta Marine leży obok Iberosta Creta Panorama i Creta Mare. W ofercie
          Neckermanna są tylko te dwa pierwsze hotele. Creta Marine jest hotelem 5*,a
          Creta Panorama 4*. All incusive jest w Creta Panorama, ale wcale nie oznacza
          to, że ten hotel jest ekskluzywny :) Oczywiście, że byłam w tym hotelu.
          Chciałam zobaczyć jak wygląda takie all incusive i dziękowałam Bogu, że jednak
          wybralam Creta Marine (ten 5*). Tam gdzie jest all incusive jest wielki
          bałagan. Wszyscy jedzą, piją i leżą nawaleni. Mnie to nie odpowiada. Wolę mieć
          dwa posiłki i mieszkać w eleganckim otoczeniu w wyjątkowej atmosferze. Co do
          drogi, to nic nie słychać. Mieszkaliśmy w pokoju w główym budynku (3 piętrowy).
          Z przodu, tzn. od balkonu mieliśmy basen w ogrodach i widok na morze, a z tyłu
          budynku przebiegała droga. Jest ona jednak odsunięta od hotelu. Co do plaży,
          to jest tam kilka zatok kąpielowych należących wyłącznie do tych hoteli. Zatoki
          są boskie! Najlepiej obejrzyj sobie te hotele na stronie Iberostar!
          • chiara76 do Czarodziejka1 05.07.04, 15:02
            bez przesady , może zależy jaki to hotel. Dwa razy byłam w Grecotelu w Gouves
            właśnie z opcją All Inclusive (bo mnie ona bardzo się podoba i akurat nie ze
            względu na alkohole), teraz zresztą też jadę do hotelu z tą opcją i nigdy tam
            nikogo nawalonego nie widziałam. Za to na Kosie owszem, i to nie tylko w
            hotelach All Inlusive, może to dlatego, że Anglicy naprawdę lubią się bawić.
            • czarodziejka1 Re: do Chiara76 05.07.04, 15:45
              Oczywiście, źle się wyraziłam. Miałam na uwadze ten konkretny hotel Iberostar
              Creta Panorama. Nie przeczę, że w innych all incusive może być zupełnie
              inaczej. Nie mniej na mnie takie to zrobiło wrażenie. Oblegane bary, zatłoczona
              restauracja hotelowa. W powietrzu unosił się dym papierosów i zapach smarzonych
              ryb. Wszyscy biegali z winem i piwem w szklankach. Może to był taki wyjątkowy
              okres??? Rozpoczęły się właśnie rozgrywaki Euro 2004.
    • mielin Re: Kreta za duze pieniadze co wybrac 05.07.04, 14:02
      Jest takie jedno miejsce na Krecie, tzw. oaza bogactwa, to miejscowość Elounda
      niepodal Agios Nicolauos. Prześliczne skupiska białych domków na czarnych
      skałkach, każdy z własnym basenem, stolikem z krzesłami z widokiem na morze i
      Spinalongę w oddali, a jedzenie mogą podawać do apartamentu lub na balkon jak
      ktoś chce:)))) Żyć nie umierać:-) A co, pomarzyć można!

A zwykli śmiertelnicy to oglądać mogą z oddali ze stateczku na Spinalongę, co
      serdecznie polecam! Pozdrawiam Mielin
    • Gość: jul.s Re: Kreta za duze pieniadze co wybrac IP: *.czajen.pl 06.07.04, 10:14
      .....sprawdzoną osobiscie propozycją , spełniająca Twoje wymagania jest
      Grand Bay **** w miasteczku Kolimbari około 20 km od Chani - naprawdę
      rewelacja w każdym calu - sprawdzono końcem lipca /ale - duze pieniądze pojęcie
      względne !!/
    • Gość: margo Re: Kreta za duze pieniadze co wybrac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 10:10
      Byłam jakiś czas temu z TUI w Creta Palace - 5 * niedaleko Rethimnonu .
      Bajka....
    • Gość: Arek Re: Kreta za duze pieniadze co wybrac IP: 62.180.124.* 07.07.04, 16:18
      Wybierz Hotel Kalypso w miescie Plakias na poludniu Krety. To jest w ofercie
      Neckermanna.
    • Gość: gosc Re: Kreta za duze pieniadze co wybrac IP: *.niedersachsen.de / *.niedersachsen.de 07.07.04, 16:42
      pocaluj huja w dupe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka