Dodaj do ulubionych

jade sama na Cypr z Triada w sierpniu

IP: 57.66.48.* 13.07.04, 16:47
do Limassol konkretnie. Mam pytanie - czy tam jest bezpiecznie ? I w ogóle -
jak tam jest ? Czy ktoś ma jakieś wrażenia. Trochę czytałam o prostytutkach z
Europy Wschodniej - i to mnie lekko zaniepokoiło.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ana Re: jade sama na Cypr z Triada w sierpniu IP: *.b.jawnet.pl 13.07.04, 22:41
      Byłam w Limassol ...w maju br.Jest tam bardzo bezpiecznie, miasto tętni życiem
      nie tylko w ciągu dnia, ale nocą również, możesz spacerować i nie spotka Cię
      nic niemiłego.Cypryjczycy są bardzo mili.Porozumiesz się w j. angielskim i
      rosyjskim.Mam bardzo miłe wrażenia.
      bez obaw ruszaj na tę piękną wyspę
      • Gość: nana bardzo dziekuje Aniu :) IP: 57.66.48.* 14.07.04, 10:49
        • Gość: magda własnie wrocilam z cypru IP: *.zbymar.tarnow.pl / 80.51.164.* 14.07.04, 14:29
          hej dwa dni temu wrocilam z cypru a dokladnie z limassol, bylam tam z triada,
          wrazenia niezapomniane, bylam w hotelu roussos beach, atmosfera wspaniala pelno
          młodych pracujacych tam polakow, tak wiec jesli lubisz sie bawic to czeka cie
          jedna wielka impreza, bawia sie do samego rana witajac dzien na plazy.
          NIestety musze cie zmartwić ze (oczywiscie w moim odczuciu)limassol to najmniej
          ciekawa okolica na Cyprze, brzydkie plaże brudna woda. Zwiedziliśmy ze
          znajomymi prawie cały grecki Cypr wynajętym autem tak więc wiemy co gdzie i jak
          wygląda i szczerze mówie limassol wypadło najgorzej. Ale wszystko przed tobą.
          Jeśli chodzi o bezpieczeństwo to nie masz sie o co marwtić, ale troszkę ci
          współczuję(hihih) bo Grecy są baaaardzo mili. NIe przejdziesz spokojnie sama
          ulicą, będą trąbić pozdrawiać a także zatrzymywać sie na twój widok i
          proponować podwiezienie, nie bój sie natrętni nie są mówisz ze nie jestes
          zainteresowan i jadą dalej. Ale tak masz cały czas, jest to całkiem miłe ale
          troszkę natrętne.
          Ale sie rozpisalam, jak bedziesz chciala czegos sie jeszcze dowiedziec to pisz,
          chętnie odpowiem ci na wszelkie pytania
          pozdrawiam
          magda
          • Gość: nana wielkie dzieki IP: 57.66.48.* 14.07.04, 15:10
            jade dokladnie do tego samego hotelu - niestety jak juz pisalam sama (chce miec
            troche swietego spokoju - w tym kontekscie to troche absurdalnie). Mam pytanie -
            czy faktycznie w tym basenie da sie plywac ? Wyglada (jak prawie wszystko na
            prospekcie) zachecajaco. I jakie jest samo miasto - jakich okolic unikac - jak
            juz pisalam jade sama - moze stad ta lekka panika. Jeszcze raz dzieki :)
          • Gość: Dorota Re: własnie wrocilam z cypru IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 14.07.04, 20:41
            Magda

jak wyglada klimatyzacja w pokojach? Czy jest w kazdym pokoju (ewentualnie ile
            kosztuje dopłata do niej w przypadku gdyby nie było klimatyzacji) O której
            godzinie sa sniadania i obadokolacje. Chce zwiedzić Cypr wypozyczonym
            samochodem i nie wiem czy zdąże wracac na obiadokolacje.
            • Gość: magda hotel roussos beach IP: *.zbymar.tarnow.pl / 80.51.164.* 14.07.04, 20:56
              hej
              jesli chodzi o hotel to bez zastrzezen, wręcz milo nas zaskoczyl, jest naprawde
              w dobrym stanie, co wiecej nawet pokoje hotelowe sa duze z duzym salonem z
              aneksem kuchennym tzn kuchenka elektryczna lodówka naczynia sztucce itp,
              jesli chodzi o klimatyzacje to nie ma jej w cenie nalezy ja wykupic samemu ale
              jesli jestes klientem triady to masz promocje tzn 1 funt za dobe, to naprawde
              dobra cena i warto ja wykupic szczególnie w tym okresie bo teraz tam sie
              wlasnie robi gorąco, jesli chodzi o baseny to sa naprawde dobrze utrzymane
              mozna sie kapac ale polecam w nocy jedynie bo: nie ma ludzi a woda jest
              baaardzo cieplutka, a poza tym w dzien szkoda czasu CYPR jest poprostu piekny
              nie ma czasu na siedzenie na basenie!!!!!!!!!!!! wieczorem polecam posiedziec w
              barze hotelowym jest polska obsluga mila atmosfera, a gdy zamykaja bar imprezka
              przenosi sie na plaze i trwa do 7 rano po czym mozna juz zjesc sniadanie ktore
              serwuja od 7 do 10 a obiadokolacje od 19 do 21.30
              pozdrawiam
              magda
              • Gość: Dorota Re: hotel roussos beach IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 14.07.04, 21:07
                Magda
                dziekuje za odpowiedz. Czy mozesz polecic jakies miesjce, ktorego nie ma w
                katalogach, a warte jest obejrzenia? Czy wynajmowalas samochod?
              • Gość: nana Re: hotel roussos beach IP: 57.66.48.* 15.07.04, 09:18
                dzieki za informacje Magda, tez bym chetnie zobaczyła ten hotel mój e-mail
                dorotanna@gazeta.pl
            • Gość: magda autem po Cyprze IP: *.zbymar.tarnow.pl / 80.51.164.* 14.07.04, 21:05
              hm jesli chodzi o wypozyczenie auta to naprawde bardzo dobry pomysl!!!!!!!!!!!!!
              pamietaj tylko ze jest tam ruch lewostronny, nasza rezydentka nastraszyła nas
              okrutnie ze niebezpiecznie ze wypadki itp, nie dajcie sie nabrac ona ma
              prowizje od sprzedanych wycieczek a z tym ruchem lewostronnym to wcale nie jest
              tak zle,my pozyczylismy sobie na 3 dni auto terenowe(ssang young korando), i
              nie bylo z nim najmniejszego problemu, zwiedzilismy wszystko to co chcielismy,
              jezdzilismy w 4 osoby, zaplacilismy za te 3 dni z paliwem i pelnym
              ubezpieczeniem po 30 funtów od osoby(wycieczka w triadzie za jeden dzien 30
              funtów).
              Pamietaj tylko nie wypozyczaj przez hotel jest drożej,jesli pozyczasz w malej
              wypozyczalni mozesz sie targowac a poza tym jest cos takiego jak ubezpieczenie
              od udzialu wlasnego tzn, ze jesli rozwalisz samochód jestes zwolniona z
              wszelkich kosztów, ktorymi to na wstepie bedzie cie straszyc rezydentka triady.
              Jesli chcesz moge ci przeslac pare zdjec tego hotelu i okolic,podaj tylko
              swojego maila
              pozdrawiam
              magda
              • Gość: Dorota Re: autem po Cyprze IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 14.07.04, 21:12
                moj adres:
                morasina@polbox.com

chetnie zobacze te zdjecia
                • Gość: magda Re: autem po Cyprze IP: *.zbymar.tarnow.pl / 80.51.164.* 14.07.04, 21:16
                  jak chcesz pogadac to to jest moj nr gg: 2046696
                  • Gość: dorota Re: autem po Cyprze IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 14.07.04, 21:41
                    magda
                    niestety nie mam GG
                    • Gość: Dorota Re: autem po Cyprze IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 14.07.04, 21:47
                      Magda

czy warto miec ze soba dolary czy euro?
                • Gość: kamb Re: autem po Cyprze IP: *.ceron.pl 14.07.04, 21:17
                  19 jade do Roussos Beach i tez chetnie obejrzałabym wczasniej zdjecia.Jesli
                  mozesz Magdo przesłac kilka to bede wdzieczna.Pozdrawiam.
                  kamb1@op.pl
                  • Gość: magda Re: autem po Cyprze IP: *.zbymar.tarnow.pl / 80.51.164.* 15.07.04, 11:50
                    Jesli chodzi o walute to nie wiem co jest bardziej oplacalne, ja mialal tylko
                    euro wiec nie interesowalam sie tym, przelicznik jest 1 euro = 0.57 funta,
                    1$=0.47funta nie znam aktualnego kursu tych walut w Polsce tak wiec sama
                    sparawdz co jest korzystniejsze
                    • Gość: kamb Re: autem po Cyprze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 00:13
                      Dzieki Magda za wszystkie zdjecia.W poniedzialek lecimy....Zobaczymy czy i tym
                      razem Triada spelni nasze oczekiwania.
                      • Gość: darek Re: autem po Cyprze IP: *.rw.lublin.pl / 81.219.66.* 18.07.04, 09:24
                        Cześć,pozdrawiam.Ja też lecę jutro w tym kierunku/Hotel Kissos/w miejscowości
                        Paphos.Może ktoś tam juz był,jakie warunki,plaża itp.
              • Gość: airhip Re: autem po Cyprze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 13:40
                magda czy mogłabyś wysłać mi zdjęcia z hotelu Russos w Limassol
                Będę bardzo wdzięczny w tym tygodniu chcę zdecydować sie na hotel.
                Pozdrawiam
                airhip@friko6.onet.pl
              • Gość: joteswu@kr.onet.pl Re: autem po Cyprze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 09:20
                Czesc
                Jeśli możesz przeslac zdjecia z hotelu, to bylbym wdzieczny, wybieram się tam w
                sierpniu.
                Dziękuję Janusz joteswu@kr.onet.pl
    • Gość: ANNA Re: jade sama na Cypr z Triada w sierpniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 16:37
      NAJLEPIEJ Z ANNĄ TRAVEL

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka