Dodaj do ulubionych

Wyjazd na Cypr z Triadą

IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 14.07.04, 20:36
Jade pod koniec sierpnia do hotelu Roussos Beach.Z ponizej korespondencji
wiem, ze hotel ten jest całkiem fajny.Chciałbym pojeździć po Cyprze wynajetym
samochodem. Czy ktoś moze mi powiedzieć jakie sa odległosci z Limassol do
Nikozji,Larnaki, Paphos i Aya Napy? Czy zdąże wrócić na obiadokolacje po
codziennej wycieczce z wybranej miejscowości?
Obserwuj wątek
    • Gość: kasik Re: Wyjazd na Cypr z Triadą IP: *.ceron.pl 14.07.04, 20:42
      Ja lece na Cypr z Triada 19 lipca do hotelu Roussos Beach.Polecono mi ten
      hotel.Widzialam nie tylko zdjecia z tego miejca w katalogu Triady ale takze
      zdjecia z prywatnej kolekcji, musze powiedziec ze calkiem niezle.Tez mam zamiar
      wypozyczyc samochod.Z tym na Cyprze nie ma problemu podobno.Wystarczy prawo
      jazdy i paszport.Wazne jest ubezpieczenie.nie mozna dac sie nabrac na kaucje za
      samochod.Wtedy szukac innego posrednika.Chetnie opowiem po powrocie cos
      wiecej.Wracam 2 sierpnia.Jesli teraz jeszcze jakies pytania to tez chetnie
      odpowiem.Duzo juz wiem o tym miejscu.
      • Gość: Dorota Re: Wyjazd na Cypr z Triadą IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 14.07.04, 21:09
        chetnie dowiem sie od Ciebie czegos po Twoim powrocie. zwlaszcza interesuje
        mnie wypozyczenie samochodu, jakie miejsca warto zwiedzic, jaka warto zjesc
        potrawe itd.
      • Gość: magda Re: Wyjazd na Cypr z Triadą IP: *.zbymar.tarnow.pl / 80.51.164.* 14.07.04, 21:13
        dwa dni temu wrocilam z roussos beach, zwiedzalismy cypr wynajętym samochodem,
        mielismy auto przez 3 dni, szczerze polecam 4 dni, w pierwszy dzien
        zwiedzilismy gory trodos, male wioski gorskie, nikozje i lefkare(szczególnie
        polecam)-jesli pamietasz reklame triady gdzie dziadek spiewa szla dzieweczka,,,
        to własnie jest z tamtej miejscowosci, w drugi dzien wybralismy na zachód do
        pahos(okolo 60km)natomiast trzeciego dnia do agia napy(okolo 100km)szczególnie
        polecam plaze: nissi beach, spedzilismy na niej pól dnia,
        no nic jesli chcesz wiedziec wiecej to pytaj jesli chcesz zobaczysc moje
        prywatne zdjecia to podaj maila
        pozdrawiam
        • anuska25 Re: Wyjazd na Cypr z Triadą 15.07.04, 10:01
          Ja bardzo poprosze o zdjęcia na adres gazetowy. Tez wybieram się na Cypr z tym,
          że w sierpniu. Zawsze jeżdzę ze sCAN HOLIDAYS..czy Triada jest uczciwa?
          • Gość: magda Re: Wyjazd na Cypr z Triadą IP: *.zbymar.tarnow.pl / 80.51.164.* 15.07.04, 10:50
            Duzo czytalam na temat triady ze sa nieuczciwi, ja bylam juz drugi raz z triada
            i jestem z nich bardzo zadowolona. TYm razem np przesuneli nam lot z godz 10
            rano na godz 22, w zamian za to opóżnienie dostalismy lunch w pierwszym dniu
            pobytu, oraz wieczorek cypryjski gratis. Poza tym rezydentka triady naprawde
            wywiazała sie ze swoich obowiązków. Wszystko to co nam obiecali lub też
            informowali w katalogu było zgodne z rzeczywistością. Pokój w hotelu również
            nas miło zaskoczył. Poinformowano nas ze w hotelu pokoje sa małe (jak w kazdym
            innym hotelu), na miejscu okazalo sie ze pokoje sa duze a poza tym wraz z duzym
            salonem, z aneksem kuchennym w pełni wyposażonym (kuchenka, lodówka naczynia,
            toster itp).
            Pozdrawiam
            • Gość: Stonka Re: Wyjazd na Cypr z Triadą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 14:36
              Cześć, czy możesz mi przesłać na maila jakiekolwiek zdjęcia z Cypru? Jadę z
              Triadą do Roussos 16 sierpnia :)
              mam jeszcze do Ciebie maleńkie pytanie: czy w hotelu są gniazdka tylko z
              wejściem angielskim? Czy w recepcji można wypożyczyć tzw. "przejściówkę"?
              z góry wielkie dzięki :))) anetap77@wp.pl
          • Gość: Stokrotka Re: Wyjazd na Cypr z Triadą IP: *.interpc.pl / *.interpc.pl 15.07.04, 14:39
            Anusia, jestem zainteresowana tymi fotkami, jade 2.08 na cypr do hotelu roussos
            z triada! Moj mail: stellinka@web.de
        • Gość: Stokrotka Re: Wyjazd na Cypr z Triadą IP: *.interpc.pl / *.interpc.pl 15.07.04, 14:42
          witaj, jade 02.08 z triada na cypr do roussos beach, jakie jest tam jedzonko,
          czy w tej miejscowosci mozna poszalec?? Chetnie zobacze fotki: stellinka@web.de
          • Gość: magda Re: Wyjazd na Cypr z Triadą IP: *.zbymar.tarnow.pl / 80.51.164.* 15.07.04, 16:53
            hejjedzenie jest w formie bufetu, sniadania sa angielskie: boczek, parówki
            jajko sadzone, fasolka, generalnie jest smaczne ale codziennie to samo,
            natomiast obiadokolacje tyo różnie raz sa wysmienite ze nie wiem co mam zjesc
            wszystko jest smaczne a raz jest tak ze na nic nie mam ochoty bo nawet nie
            wyglada apetycznie a tym bardziej nie smakuje. Duzym plusem jest to ze je sie
            na polu, a nad głowa zwisaja olbzymie kiscie winogron naprawde sympatycznie
            pozdrawiam
        • Gość: klotylda Re: Wyjazd na Cypr z Triadą IP: *.cytanet.com.cy 21.08.04, 20:42
          gdzie najlepiej wypozyczyc sampchod (limassol- russos) i za ile. jakby co:
          7862709 (jestem wlasnie na Cyprze)
    • Gość: Shrek 3 Re: Wyjazd na Cypr z Triadą IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 03.08.04, 15:34
      Limassol- Nikozja -ok.83 km.
      Limassol- Larnaca - ok.60- 70 km.

My zdążaliśmy na obiadokolację:)
      Życzę miłego pobytu na Cyprze:)
      Pozdro
      • Gość: ikaa Re: Wyjazd na Cypr z Triadą IP: *.acn.waw.pl 03.08.04, 18:53
        ja tez jade na cypr z triada we wrzesniu:)rozwiez do roussos beach.
        mam nadzieje,ze bedzie tak milo jak opisujecie!
        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka