Dodaj do ulubionych

Wróciłem z Krety, Triada, Little Bay

IP: 195.117.40.* 29.07.04, 13:00
Witam,
byliśmy z żoną i 2 małych dzieci (2,5 i 4,5 r.). Jesteśmy zadowoleni bardzo.
Wszystko jak w ofercie, rezydent super, właściciel LB świetny.
Jakby jakieś pytania były, to chętnie odpowiem.
I mam tylko prośbę - jakby ktoś tam jechał, to proszę o ciągłą opiekę nad
małym rudym kotkiem :)

pozdrav
tomek
Obserwuj wątek
    • Gość: ania i konrad Re: Wróciłem z Krety, Triada, Little Bay IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 29.07.04, 13:13
      czesc Tomku
      tu ania i konrad (mieszkalismy w LB w ap nr6-mam nadzieję że nas pamietacie)
      to jednak Rudzik został w LB? nikt się nie zdecydował na zabranie go ze sobą do
      walizki?
      pozdrowienia dla Oli
      • Gość: tomekza Re: Wróciłem z Krety, Triada, Little Bay IP: 195.117.40.* 29.07.04, 13:32
        Czesc.
        No pewnie, że pamiętamy :-)
        Rudzik został...
        Pare fotek: dolnyslask.com/stavros/
        Bagaż się znalazł? Napisz na tomek@dolnyslask.com coby czatu nie robić z tego
        forum :)
    • Gość: turysta11 Re: Wróciłem z Krety, Triada, Little Bay IP: 207.168.250.* 29.07.04, 18:42
      to miales szczescie bo ja bylem z moja rodzina i bylo tragicznie, kompletna
      dezorganizacja, brak jakiej kolwiek opieki rezydenta, nic tak jak w ofercie.
      Zareklamowalismy wyjazd i do dnia dzisiejszego nie otrzymalismy zadnej
      odpowiedzi. Mysle ze Triada jest bliska bankructwa.....
      • Gość: Anabell Re: Wróciłem z Krety, Triada, Little Bay IP: *.test.so / *.crowley.pl 30.07.04, 08:26
        Na czym polega opieka rezydenta? Ma Ci myć plecy? A na czym polega
        dezorganizacja? Nie ustawaliście się w parach na wycieczkach? Czasy KOwców
        chyba minęły bezpowrotnie...ale ciężko Ci do tego przywyknąć z tego co widzę.
        Masz zarzuty pisz konkretnie! Np czy rezydent nie udzielił komukolwiek pomocy
        (nie przy myciu pleców tylko np w chorobie). Część z nas na tym forum jest
        jeszcze przed urlopem i takie posty zfrustrowanego wycieczkowego marudy są
        niesmaczne.
        • Gość: tomekza Re: Wróciłem z Krety, Triada, Little Bay IP: 195.117.40.* 30.07.04, 15:33
          Rezydent był w porządku. Andrzejek na przykład zostawił swoją ulubioną żabę w
          autokarze na lotnisko, wystarczył jeden SMS i żaba z tygodniowym opóźnieniem
          jest we Wrocławiu :-) W problemach zdrowotnych też nam pomógł szybko.
          tomek
      • k.r.e.c.i.k Re: Wróciłem z Krety, Triada, Little Bay 30.07.04, 20:35
        > to miales szczescie bo ja bylem z moja rodzina i bylo tragicznie, kompletna
        > dezorganizacja, brak jakiej kolwiek opieki rezydenta, nic tak jak w ofercie.
        > Zareklamowalismy wyjazd i do dnia dzisiejszego nie otrzymalismy zadnej
        > odpowiedzi. Mysle ze Triada jest bliska bankructwa.....

Myślę, że to nie kwestia szczęścia i pecha. Gdy ja wracałem z LB razem ze mną
        wracali ludzie, którzy też nie byli zadowoleni. Z ich opowieści wynikało, że
        mieli dokładnie to co ja. Słuchanie ich żalów było najgorszym momentem w
        Grecji. Poczułem że wracam do kraju.
    • Gość: Turysta WAŻNE IP: *.miedzyrzecz.com.pl 29.07.04, 19:19
      Chciabym wiedzieć czy na Krecie ceny (ogólnie wszystkiego) są większe niż nie
      na wyspie, np. na Peloponezie...Z góry dziękuję!
    • Gość: Anabell Re: Wróciłem z Krety, Triada, Little Bay IP: *.test.so / *.crowley.pl 30.07.04, 08:17
      Lecę 02.09. do L.Bay sama zostawiam w Gdańsku 2 kotki, jeśli będzie
      jakiś "futrzak" w Grecji z przyjemnością sie nim zaopiekuję. Fajnie czytać, że
      było miło...nie mam pytań bo interesuje mnie teraz już tylko to, żeby było
      słońce !!!
    • Gość: Mama Jasia Re: Wróciłem z Krety, Triada, Little Bay IP: *.il.waw.pl / *.il.waw.pl 30.07.04, 10:45
      pozdrowienia dla Janeczki od Jasia!:)
      • Gość: tomekza do Mamy Jasia IP: 195.117.40.* 30.07.04, 15:28
        Pozdrawiamy również :-) Mamy kilka zdjęć Janki z Jasiem na łódce, to wyślij mi
        emajla (tomek@dolnyslask.com) to podeślemy :)
        tomek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka