Gość: urlop tuz tuz... IP: *.proxy.aol.com 01.08.04, 20:29 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iva Re: MALIA-KTO BYL??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 21:36 Byłam i polecam.Jest tam jedna z ładniejszych plaż na Krecie i piękne ruinki pod bokiem.Naprawdę warto zobaczyć.pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariadni Re: MALIA-KTO BYL??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 21:58 Malia-Stalida jest super!Ja w tam jade z rodziną pod koniec sierpnia.Bardzo polecam.Byliśmy tam 2 lata temu ale tylko 1 tydzień i to było stanowczo za mało. Jeśli sa jakieś pytania to chętnie odpowiem. pozdrawiam Ariadni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: MALIA-KTO BYL??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 08:50 Ja jade z rodziną 12 sierpnia do Stalidy. Powoli zaczynamy zbierac informacje o tym miejscu. Podobno sa łądne plaże, zastanawiamy się, gdzie można smacznie, a niedrogo zjeść (mamy apartamenty z aneksem, bez wyżwywienia). Jak dojechać d AquaParku, podobno jest koło Heraklionu, w Malii chcemy zobaczyć ruinki, oczywiście Knossos, muzeum w Heraklionie. Chcemy wypozyczyćsamochód i pojechać na południową część wyspy, ale jeszcze dokładnie nie wiem gdzie... Co jeszcze nam radzicie? Dzięki za rady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IVA Re: MALIA-KTO BYL??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 22:34 Koniecznie pojedź do wąwozu SAMARIA, a w drodze powrotnej zahacz o FRANCO CASTELLO, niedaleko małego portu przy wyjściu z Samarii ( nie pamiętam nazwy, ale jak chcesz to sobie przypomnę).We Franco jest niezła forteca do zobaczenia i cudowna mała plaża z piaskiem jak cukier puder, bardzo płytkie morze. Gorąco polecam też płaskowyż LASSITI z 10 000 wiatraków, które robią niesamowite wrażenie.Cała dolinkę można objechać dokoła w pół godzinki, po drodze liczne tawerny.Byłam pod wrażeniem.Marzę o powrocie na Kretę.Udany urlop pewny.Życzę cudownych wrażeń.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IVA Re: MALIA-KTO BYL??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 22:36 Oczywiści Knossos, Faistos, Malia i Heraklion to standard więc nie wspomniałam, bo to się rozumie samo przez się.Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś