Dodaj do ulubionych

Aphrodite Beach - 13.08.2004

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 14:20
Hej
Kto z Was wybiera się - no w chwili obecnej 13 sierpnia (miało być 12 ale
Itaka dzięki uprzejmości AirPolonii przesuneła na 13 sierpnia) do Kastelli do
hotelu Aphrodite Beach?... dajcie znać .... My lecimy Wrocław-Kraków-Chania w
naszą podróż poślubną :) .... A może już ktoś był w tym hotelu i podzieli się
wrażeniami
Obserwuj wątek
    • Gość: AW Re: Aphrodite Beach - 13.08.2004 IP: *.kdpw.com.pl 03.08.04, 14:48
      Bardzo przyjemny, nowy hotel. Pokoje przestronne, z aneksem kuchennym i
      indywidualnie sterowaną klimatyzacją. Z balkonu widok na morze i góry. Blisko
      piaszczysta, ciemna plaża - dogodne zejście do wody. Hotel położony na skraju
      miejscowości Kissamos. Właściciele sympatyczni i życzliwi.
      Jedzenie serwowane. Kolacje urozmaicone i smaczne.
      Warto pożyczyć samochód np. jeep. W pobliżu jest przepiękna plaża Balos. Można
      tam popłynąć statkiem (z pobliskiego portu) lub pojechać samochodem terenowym.
      Warto!
      Życzę miłego pobytu i pozdrawiam
    • bianka71 Re: Aphrodite Beach - 13.08.2004 04.08.04, 10:21
      Witaj, ja jadę 13tego (brrrr! :-) ) do hotelu Mirtilos, ale strasznie starałam
      się o pobyt w Aphrodite Beach, ponieważ hotel ma świtną opinię, miejsca
      wykupione do końca sezonu i nie słyszałam na jego temat żadnych niekorzystnych
      uwag. Troszkę drżę z powodu różnych opinii o Itace (sama nie mam najlepszych z
      nimi doświadczeń sprzed kilku lat, gdy biuro było jeszcze "starą" Itaką), ale
      jestem pełna nadziei, że wszystko bedzie w porządku. Zwięzły komentarz na temat
      hotelu pod Twoim listem upewnił mnie w przekonaniu, że powinnam była wcześniej
      organizowac sobie urlop i może wtedy tez załapałbym się do tegoz własnie
      hotelu...Życzę super wypoczynku! :-)
      • Gość: sonstar Re: Aphrodite Beach - 13.08.2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 10:57
        Myśmy wyjazd załatwiali jeszcze w lutym :) i było w czym wybierać - babka z
        biura mówiła własnie że ten hotel sprzedał się w całości już do października,
        myślałem że to taka "gatka-szmatka" jak to w biurach podrózy ale widzę po
        różnych postach że to był dobry wybór... mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
        i teminowo :)... Tobie również życzę wspaniałej zabawy i odpoczynku :)
        • Gość: Natalia Re: Aphrodite Beach - 13.08.2004 IP: *.pomorzany.v.pl 10.08.04, 20:28
          To w takim razie spotkamy się... My też tam będziemy, też w (poniekąd)podróży
          poślubnej i też załatwialismy zimą, chyba nawet już w styczniu. Opinie w wielu
          miejscach są bardzo pozytywne, więc mam nadzieję, że bedziemy sie dobrze bawić.
          My lecimy z Warszawy o brrrr 6 rano. Szukajcie pary ze Szczecina ;)!
          • Gość: sonstar Re: Aphrodite Beach - 13.08.2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 10:31
            To do zobaczenia na miejscu, hotel jest nieduży więc napewno się spotkamy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka