Gość: Edyta IP: *.w3cache.pl / *.pl 11.08.04, 10:11 Czy ktoś może polecić Hotel w Ayia Napa, blisko centrum, plaży i oczywiście w miare tani? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: donjerrito Re: Cypr- jaki hotel IP: *.greiner.at 11.08.04, 11:44 Nissiana i najlepiej z Nekermannem jesli jeszcze sa miejsca, albo Pierre Anne Odpowiedz Link Zgłoś
78monika Re: Cypr- jaki hotel 11.08.04, 12:57 hej, wiesz cos moze o Nissiana? Wybieram sie za tam za kilka tygodni, wlasnie z Neckermann'em? Bede wdziecza za informacje, pozdrawiam i dziekuje z gory! Odpowiedz Link Zgłoś
donjerrito Re: Cypr- jaki hotel 12.08.04, 15:59 Hehehehe ja tez sie tam wybieram... dopiero za kilka tygodni :))) 27 wrzesnia to be exactly... polecilo mi kilka osob, a i jak pogadalem sobie "kumpelsko" na stronie z mila pania w Neckermannie na pl. Konstytucji w Wawie, to wlasnie odradzila wszystko inne na Cyprze. Nawet ta Cristofinia wydala mi sie jakas nie tak. Wyznaje zasade, ze lepiej dolozyc kilka groszy i nie byc w biedzie, jak Ci z Triada. Ile ja juz sie nasluchalem/czytalem. Renoma, to renoma. Szkoda, ze u nas w Polsce w ogole tak malo jest polecanych hoteli w Aiya Napa. A przeciez to najlepsza plaza, kierunek i w ogole okolica. pozdrawiam jerry Odpowiedz Link Zgłoś
78monika Re: Cypr- jaki hotel 13.08.04, 09:19 Ja tez wole nie ryzykowac, jesli chodzi o urlop - nie ma nic gorszego, niz gdy czekasz na tych kilkanascie dni luzu a na miejscu cos jest nie tak. Zanim wybralam Nissiana to tez prowadzilam "wywiad" i padlo wlasnie na nia :) Znalazlam, nawet na WEGIERSKIEJ stronie(- :)) -) zdjecie tego hotelu od strony plazy - jest faktycznie cudna! pozdrawiam, m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiula Re: Cypr- jaki hotel IP: 213.77.27.* 18.08.04, 13:06 Hotel Christofinia jest super :) Jedzonko pysze, lokalizacja cudowna, wpsniala plaża Nissi :) A jeszcze cudowniejszym hotelem jest Adams Beach 4* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Cypr- jaki hotel IP: *.w3cache.pl / *.pl 11.08.04, 13:02 Dzieki, wielkie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Cypr- jaki hotel IP: *.warta.pl / 195.149.64.* 11.08.04, 16:54 Cristofinia - 3* i z Neckermannem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario29 anegdotka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.04, 23:02 Gość portalu: Edyta napisał(a): > Czy ktoś może polecić Hotel w Ayia Napa, blisko centrum, plaży i oczywiście w > miare tani? Przypomniala mi sie przygoda mojego ojca w San Marino... Nie wez jej do siebie ale strasznie mi sie kojarzy... Moj wspanialy tatuś wszedl do knajpki, usiadl i wdal sie w gadke z kelnerem. Mowi tak - 'poprosze cos co bedzie dobre, duzo i tanie', a rezolutny kelner w odpowiedzi powiedzial ze to tylko moze byc 'aqua minerale' ;))) Cos jak z tym hotelem - wszedzie blisko i tanio ;)) Ale oczywiscie to tylko zart :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wptka Re: Cypr- jaki hotel IP: *.acn.waw.pl 13.08.04, 18:22 Na Cyprze nie ma niestety tanich hoteli :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Cypr- jaki hotel IP: *.acn.pl 19.08.04, 11:44 Ja też bardzo polecam Christofinię .Bliziutko Nissi Beach, hotel cichy, spokojne miejsce, pyszne jedzenie, ładne pokoje czyściusieńko. Odpowiedz Link Zgłoś