Dodaj do ulubionych

Hotel Pappas w Loutraki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.13, 21:26
Witam,
Był ktoś może ostatnio w tym hotelu? Niestety opinii na dedykowanych portalach mało.
Jak tam standard w pokojach? Jak wyżywienie?
Czy nie ma problemów z dostępnością leżaków przy basenie i na plaży?
Czy hotel zasługuje na swoją cenę i 3* ?
Obserwuj wątek
    • Gość: betty Re: Hotel Pappas w Loutraki IP: *.30.33.139.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.12.13, 23:56

byłam tam we wrześniu 2012 roku, standard jak na 3 gwiazdki w porządku, po pokoju i łazience widać upływ czasu, ale było czysto, wielkim plusem duży balkon i piękny widok na zatokę, jedzenie bez szaleństw ogólnie smaczne, było to All ale w określonych godzinach, we wrześniu nie było żadnych problemów z leżakami przy basenie i na plaży, w hotelu wieczorem brak rozrywek, trzeba się udać do miasta, około 20 minut piechotką, ta przechadzka niezbyt przyjemna bo przy ruchliwej drodze bez chodnika dla pieszych, nie wiem ile kosztuje obecnie ten hotel więc trudno się odnieść czy warto, typowe 3* w europejskich krajach, ogólnie bardzo dobrze wspominam pobyt
      • Gość: Ja Re: Hotel Pappas w Loutraki IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.14, 11:30
        Ktoś jeszcze był?
    • glonia1316 Re: Hotel Pappas w Loutraki 20.01.16, 22:55
      witam, mieszkam w Loutrakach ponad 20 lat. bardzo dobrze znam komfort kazdego hotelu mogę polecić. również mam mozliwośc wynajęcia domu. prosze o kontakt mailowy wakacjelutraki@hotmail.com
      lub w celu wiarygodności zapraszam na swoją stronę internetową na Fb wczasy, noclegi, organizacja pobytu Grecja/Peloponez Loutraki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka