Dodaj do ulubionych

transfer ryanair z lotniska

IP: *.rabbit.static.3s.pl 28.12.13, 09:56
Proszę o informację czy ktoś korzystał z opcji wykupienia transferu z lotniska do hotelu bezpośrednio z strony ryanaira?? Szczególnie wtedy gdy przylot jest w godzinach nocnych??Ja podróżuję z dwójką dzieci więc opcja zdąże lub nie zdążę na ostatni autobus odpada. Czy w opcji wykupienia transferu kierowca dowozi bezpośrednio pod hotel?? Czy te transfery są punktualne czy np. będzie trzeba czekać 2 godziny więc w tym wypadku warto wziąć taxi mimo że to dużo droższa opcja?? Brałam pod uwagę wypożyczenie samochodu na cały pobyt i ogólnie cena za sam samochód jest ok, ale niestety wypożyczenie 2 fotelików na cały tydzień to wychodzi cena samochodu razy dwa.
Obserwuj wątek
    • Gość: ritazien Re: transfer ryanair z lotniska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.13, 14:53
      Wiele hoteli (szczególnie tych mniejszych oraz rodzinnych pensjonatów) na wyspach greckich oferuje transfery lotnisko-hotel-lotnisko, czasem gratisowo, czasem za niewysoką opłatą. Orientowałaś się może pod tym kątem?
      • Gość: gaga.tka Re: transfer ryanair z lotniska IP: *.rabbit.static.3s.pl 28.12.13, 16:05
        Owszem sprawdzalam, ale akurat na maj biore pod uwage lotnisko alicante, nocleg benidorm to ok 60 km a wybrany hotel nie ma transferów, wiec zastanawiam sie nad transferem ryanaira koszt na stronie to 12 e za doroslego w jedna strone.
        • Gość: Aga Re: transfer ryanair z lotniska IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.13, 19:45
          Ja bym poszukała jednak transferu u innej firmy. W zeszłym roku korzystaliśmy na Kos ze strony resorthoppa.com, teraz tak na szybko sprawdziłam dla Waszej konfiguracji i wyszło mi jakieś 35 E za 4 osoby w dwie strony.
          • Gość: gaga.tka Re: transfer ryanair z lotniska IP: *.rabbit.static.3s.pl 29.12.13, 15:14
            Faktycznie sprawdzałam cena 35e wychodzi ale jest tam napisane że transfer za tę cenę nie odbywa się pod sam hotel tylko pewnie do jakiegoś wyznaczonego miejsca, natomiast cena w Ryanerze 12e za dorosłego w jedną stronę chyba odnosi się do transferu do wskazanego miejsca. Co myślicie?
            • Gość: dociekliwy Re: transfer ryanair z lotniska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.13, 16:21
              A Benidorm i Alicante to który rejon - Peloponez, Cyklady czy Dodekanez, bo się pogubiłem?
              Średnio inteligentny użytkownik forum zauważy, że to wątek grecki!
            • Gość: Aga Re: transfer ryanair z lotniska IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.13, 18:44
              Jeśli masz zakwaterowanie w jakimś hotelu, to zawiozą Cię pod hotel, jeśli masz adres prywatny, to faktycznie jest wówczas drożej, chyba że podasz adres jakiegoś pobliskiego hotelu.
    • Gość: Ada Re: transfer ryanair z lotniska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.13, 20:37
      W Hiszpanii sprawa wygląda o wiele lepiej niż w Grecji jeśli chodzi o transport. Polecam firmę resothoppa, rewelacja, sprawnie, szybko, pod sam hotel. Nie wiem tylko dlaczego zadajesz to pytanie na forum o Grecji?...
    • Gość: Mirabelka Re: transfer ryanair z lotniska IP: *.static.chello.pl 26.01.21, 15:15
      A wiesz, że nie wszystkie firmy wypożyczające auta pobierają opłaty za foteliki? Ja korzystam często z transferu lotniskowego i czasem biorę od organizatora wyjazdu z czasem wynajmuję sama. Dużo jest firm, korzystałam 3 razy z transfer lotniskowy. Decyzja chyba należy do ciebie.
      • dodekanezowiec Re: transfer ryanair z lotniska 26.01.21, 20:20
        Srabelko, nikt cię nie czyta, poza takim wariatem jak ja. Wyspamierdalaj z umarłego forum wpierdzielać nie tylko mirabelki ale i szczaw. Morda w trep i koncertu siuchaj!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka