Dodaj do ulubionych

Lindos Imperial- Rodos

IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.14, 19:00
Prosze o jakieś informacje o tym hotelu. Można sobie ponurkować na Rodos? Może ktoś sie wybiera tam?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.jjs.pl 04.01.14, 07:27
      Jakieś informacje o hotelu:
      39 opinii i wszystkie z zeszłego roku
      www.itaka.pl/wczasy/grecja/rodos/hotel_lindos_imperial_4118.php
      kilkaset opinii w tym zeszłoroczne:
      www.holidaycheck.pl/hr/f527b011-8f5e-3632-80bd-86a310cc6dac
      pl.tripadvisor.com/Hotel_Review-g1175546-d1412948-Reviews-Lindos_Imperial-Kiotari_Rhodes_Dodecanese.html
      3 zeszłoroczne opnie
      www.zoover.pl/grecja/rodos/kiotari/lindos-imperial/hotel
      1 opinia zeszłoroczna 8 starszych:
      www.wakacje.pl/opinie/hotele/iberostar-lindos-imperial-h18860.html
      Na Rodos najlepszym miejscem do nurkowania jest Kalithea, gdzie można nurkować w podmorskich jaskiniach.
      forum.gazeta.pl/forum/w,203,26452187,146244206,Re_Nurkowanie_ma_Rodos.html
      chmiel.geoblog.pl/wpis/676/nurkowanie-w-zatoce-kalithea
    • kole.gaa Re: Lindos Imperial- Rodos 06.01.14, 15:38
      super hotel no i Lindos cudne miejsce
      • Gość: jhjan Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.14, 17:09
        Witam,możesz opisać bardziej hotel i otoczenie.Pozdrawiam Janusz
        • Gość: ada_zie Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.incenti.pl 10.01.14, 11:40
          Wykupiłam, więc czekam na dobre opinie :)
          • Gość: kas Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.14, 16:10
            Tez wykupilam ;) lecimy w czerwcu
            • Gość: ada_zie Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.incenti.pl 22.01.14, 10:58
              Ja lecę w lipcu :)
            • Gość: aga Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.14, 18:24
              też wykupiłam w czerwcu, dokładnie od 16 i czekam na opinie
              • Gość: ada_zie Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.incenti.pl 31.01.14, 12:51
                cena w TUI za ten hotel szokująca...
                Zastanawiam się czy goście Itaki będą kwaterowani gdzie indziej niż ci z TUI :)
                • Gość: kaa Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.play-internet.pl 31.01.14, 14:30
                  Mogą ale nie muszą. Tui ogólnie jest droższe niz itaka. Znam wiele przypadków ze klient Nec czy Tui który zapłacił często sporo wyższa cene mieszkał przy kliencie Itaki czy innego tańszego biura. Tak jest np na Kos w blue lagoon :)
                  • Gość: jan Re: Lindos Imperial- Rodos IP: 78.129.148.* 26.02.14, 10:47
                    zgadza się, jest super
                  • Gość: zitkow Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.scrs.pl 26.02.14, 10:48
                    a nie lepiej nieco inny kierunek, albo chociaż drobna zmiana kolaklizacji?
                    • Gość: janko Re: Lindos Imperial- Rodos IP: 78.129.148.* 26.02.14, 10:49
                      ale niby na co?
                      • Gość: rodney Re: Lindos Imperial- Rodos IP: 88.150.169.* 26.02.14, 11:13
                        elo, ja się zgadzam
                      • Gość: juziafuzia Re: Lindos Imperial- Rodos IP: 46.17.57.* 26.02.14, 11:17
                        Rodos, mega piękne miejsce, polecam, nie ważne jaki hotel, w tym lindosie nie byłam
                        • elzbieta9022 Re: Lindos Imperial- Rodos 28.02.14, 09:29
                          Ja się wybieram do tego hotelu, ale sama bez biur podróży. Chciałam wykupić sobie jakieś ubezpieczenie turystyczne, polecacie jakąś firmę? Lataliście kiedyś sami i na własną rękę kupowaliście ubezpieczenia?
    • Gość: aninia Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.14, 17:09
      Witam! Również wybieram się do tego hotelu w czerwcu! :)
      • Gość: kaa Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.dynamic.chello.pl 31.03.14, 18:22
        23.06 ktoś tam się wybiera? :)
        • Gość: aninia Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.Netcominternet.pl 01.04.14, 15:23
          Również wybieram się 23.06 do tego hotelu z mężem i synem :)
          • Gość: ada_zie Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.incenti.pl 27.05.14, 14:19
            na holidaycheck pojawiły się dwie nowe, niemieckie opinie - pozytywne :)
            • Gość: aninia Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.Netcominternet.pl 28.05.14, 10:11
              Mam nadzieje, że podczas mojego pobytu też będzie ok !
              • Gość: kasia Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.play-internet.pl 28.05.14, 17:12
                Czy orientuje się ktoś ile kosztuje przedłużenie doby hotelowej? I czy zabieraja opadki AIl inclusive po wykwaterowaniu ?
                • Gość: Lue Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.14, 17:17
                  Z opaska ALL to do domu sie wraca ....jak ktos sobie nie zdejmie ......Nie spotkalam sie z odebraniem opaski w dniu wyjazdu ....
                  • Gość: ada_zie Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.incenti.pl 29.05.14, 07:35
                    A ja właśnie po raz pierwszy miałam taki przypadek rok temu na Krecie :)
                    Musieliśmy wykupić przedłużenie doby żeby móc korzystać ze świadczeń (kolacja).
                    • Gość: Iwona Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.14, 11:24
                      A czy ktoś leci w sierpniu??? A jeśli chodzi o opaski, to mam nadzieję, że nie zabieraja bo my wylatujemy dopiero wieczorem... wiec nie byloby fajnie placic za obiad i kolację ..
                      • Gość: kasia Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.play-internet.pl 29.05.14, 12:01
                        Ja lecę w czerwcu. Godziny lotów itaka ma w tym roku straszne :( wykwaterowanie o 12:00 a wylot dopiero 4:20 następnego dnia!
                        • Gość: aninia Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.Netcominternet.pl 29.05.14, 12:21
                          Ja już przyzwyczaiłam się do tak późnych lotów powrotnych. W tym roku też wracam o 23.
                          • Gość: ada_zie Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.incenti.pl 29.05.14, 13:26
                            Od jakiegoś czasu tak to wygląda z Itaką - nie mam nic przeciwko dopóki można przedłużyć dobę hotelową.
                            • Gość: kasia Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.play-internet.pl 29.05.14, 14:40
                              Lecę 23.06 i obawiam się ze będzie pełne obłożenie hotelu i nie do kupimy sobie dodatkowej doby. Kupował ktos już z Was w tym hotelu??
                              • Gość: aninia Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.Netcominternet.pl 02.06.14, 14:18
                                Są nowe opinie na tripadvisor tyle, że od Brytyjskich turystów! Również lecę 23.06 i mam nadzieje że nie będzie aż tak tłoczno.
                      • Gość: Monika Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.14, 00:05
                        Ja lece 18.08 z mezem i dziewczynkami 14 lat starsza i trzylatka . Pierwszy raz jedziemy sami i. Ie wiem jak to bedzie :) mam nadzieje ze kogos na miejscu poznamy :)
                        • Gość: ada_zie Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.incenti.pl 25.06.14, 11:53
                          Może niedługo ktoś wróci i podzieli się aktualnymi wrażeniami.
                          • Gość: kas Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.dynamic.chello.pl 30.06.14, 23:02
                            Jakie macie pytania :) dziś wróciłam. Hotel super. Pyszne jedzenie, bardzo czysto. Brał zastrzeżeń no poza tym ze mało leżaków przy basenach
                            • Gość: ada_zie Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.incenti.pl 01.07.14, 07:52
                              Czytałam (prawdopodobnie) Twoją opinię na hoolidaycheck - same pozytywy więc bardzo miło :)
                              Już wiem, ze leżaki na plaży bezpłatne a jak plaża - muszę kupować obuwie?? Czy na miejscu w sklepiku były jakieś buty tego typu??

Ręczniki hotelowe są w dobrym stanie?? bo czasami lepiej wziąć swoje...
                              Wypożyczalnia samochodów w hotelu jest??

Ech i napisz cokolwiek bo ja już nie mogę się doczekać :)

• Gość: Iwona Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.14, 10:17
                                Napisz też jakich drinków można się spodziewać w opcji all inclusive... ;)
                              • Gość: kas Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.14, 10:19
                                Nie ma jeszcze na Holidaycheck mojej opinii. Plusem hotelu jest również polska obsługa :) jest chyba z 5 polaków pracujących w hotelu. Świetna sprawa jest klub przyjaciół itaki bardzo mili i pomocni młodzi ludzie w nim pracują. Co do ręczników spokojnie możesz nie brac swoich. Nie są jakieś bardzo nowe ale czyste nie porwane. Na basen wystarcza. Buty do wody obowiązkowo kamień i pylacy żwirek. Plaża słaba dość ale morze ciepłe i bardzo czyste. Szybko robi się głęboko. Ta strona wyspy jest najcieplejsza i mniej wietrzna i bardziej sucha. Auto my wypożyczalismy u rezydenta. W sąsiednim hotelu jest wypożyczalnia oasis car.
                                • Gość: Iwona Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.14, 12:34
                                  no i jak długi trwa transfer z lotniska do hotelu? My lecimy z Poznania i wylot mamy o 19, a na Rodos jesteśmy o 23.10 dlatego mnie to interesuje...
                                  A w wylatujemy 16.05 z Rodos więc mam nadzieję, że doba hotelowa nie kończy się o 10.00 i nie zabierają opasek...
                                  • Gość: kas Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.14, 20:58
                                    Transfer trwa ok 1.50 min czyli dość długo. Mimo że do hotelu jest 60 km to autokar jedzie wolno i zatrzymuje się w innych hotelach. Doba kończy się o 12. Opasek nie zabierają :)
                                    • Gość: Iwona Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.14, 11:14
                                      Bardzo dziękuję za wszystkie informacje :)
                                      • Gość: ada_zie Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.incenti.pl 03.07.14, 11:54
                                        i ja również dziękuję :)
                                        • Gość: ada_zie Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.incenti.pl 30.07.14, 10:48
                                          Wróciłam :)
                                          Według mnie bardzo istotne jest gdzie zostanie się zakwaterowanym. Hotel faktycznie ogromny i pokoje też różnie usytuowane. Część z małymi prywatnymi basenikami z bezpośrednim zejściem z tarasu, część pokoi przy aquaparku więc raczej dla młodych osób i kolejne pokoje przy basenie relaksacyjnym, w zasadzie nad morzem. Goście z itaki mają już przypisane numery pokoi i trafia się różnie - teorie o kwaterowaniu w gorszych pokojach raczej należą do spiskowych :)
                                          Menu w restauracji w porządku, choć jeśli ktoś spodziewa się fajerwerków czy typowo greckich dań może się rozczarować. Dwie restauracje tematyczne - włoska (przeciętna) i grecka nad morzem (zdecydowanie warta odwiedzenia).
                                          Poza tym jedzenie w barach nad morzem i przy aquaparku.
                                          W drink barach spory wybór drinków, kawy, lody.
                                          Plaża kamienista ale bardzo przyjemna :)
                                          • Gość: Artur Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.play-internet.pl 31.07.14, 17:03
                                            A co z leżakami na plaży? Płatne czy nie?
                                            • Gość: kas Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.14, 21:26
                                              Bezpłatne :)
                                          • Gość: ew_ Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.158.216.114.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.08.14, 08:41
                                            Czy w hotelu jest jakis sklep? Czy mozna tam kupic pampersy, pieluszki do basenu czy jakies słoiczki dla dzieci typu Hipp?
                                            • Gość: ada_zie Re: Lindos Imperial- Rodos IP: *.incenti.pl 12.08.14, 14:42
                                              Tak, są sklepy. Na pewno są w nich pampersy, nie wiem jak z kąpieluszkami.
                                              Co do słoiczków nie zwracałam na takie produkty uwagi.
                                              • Gość: ada_zie no to się dzieje... IP: *.skysseco.pl 25.08.14, 13:08
                                                podroze.onet.pl/aktualnosci/wirus-na-wyspie-rodos-800-chorych-gosci-hotelowych-to-apokalipsa/v85xp
                                                • Gość: Iwona Lindos Imperoa; IP: *.play-internet.pl 26.08.14, 21:50
                                                  my byliśmy od 4 do 11 sierpnia i po powrocie mysleliśmy, że zjedliśmy coś nieświeżego na lotnisku. Strasznie dlugo nas trzymało i byliśmy bardzo słabi .... ale teraz chociaz wiem, że zatruliśmy sie nalotnisku tylko w hotelu.... Super ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka