arturo90 17.08.04, 20:55 Wydaje sie ok na wszystkich zdjeciach a jak jest w realu ?? Ktos wie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaciach76 Re: ASTIR BEACH (***+) kolo Gouves 30.06.05, 14:39 Ludzie czy ktoś był w tym hotelu?????????????? Szukam informacji i nic nie mogę znaleźć a wybieram się tam we wrześniu i nie wiem czy mogę spać spokojnie. Będę wdzieczna za info. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaciach76 Re: ASTIR BEACH (***+) kolo Gouves 20.07.05, 11:12 Naczytałam się negatywnych opinii o Neckermanie i zaczęłam obawiać się urlpu, a myślałam, że mogę spać spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
angasc2 Re: ASTIR BEACH (***+) kolo Gouves 01.08.05, 17:15 Byłam tam już piąty raz w tym roku.Za każdym razem z neckermannem, zreszta z tym biurem nie tylko tam ale większośc wyjazdów. Wszystko ok.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaciach76 Re: ASTIR BEACH (***+) kolo Gouves 01.08.05, 18:11 Napisz proszę coś więcej o hotelu, o miejscowości, które pokoje są lepsze, jak all inclusive, itp. Będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.wycior Re: ASTIR BEACH (***+) kolo Gouves 19.08.05, 14:01 Ja byłem w tym hotelu 4 lata temu. Bardzo dobry hotel. B. duży wybór posiłków, oczywiście na kolację obowiązują stroje "eleganckie" (spodnie, koszula itp.). Nie ma (nie było) Polaków - głównie Włosi. Blisko do morza, ale trochę nudna okolica. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaciach76 Re: ASTIR BEACH (***+) kolo Gouves 19.08.05, 14:49 Dzięki za info, mówisz, że okolica nudna, nam do szczęścia wiele nie trzeba, jedziemy odpocząć a przy okazji coś zobaczyć. Planujemy wypożyczyć samochód na 2-3 dni i pozwiedzać, resztę czasu przeznaczymy na leniuchowanie, odpoczynek po całym roku pracy. Jak sobie coś przypomnisz to pisz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.wycior Re: ASTIR BEACH (***+) kolo Gouves 24.08.05, 14:43 2-3 dni to b. mało jak na Kretę - chyba, ze jedziecie na 7 dni. Jest tyle do zobaczenia, że 7 dni to mało (patrz świetne opisy miejsc na forum o Grecji). Hotel jest prezy samej plaży odzielony od niej małą ulicą (raczej deptak). Trudno mi powiedziec jak będzie jak ja byłem to byli prawie sami Włosi i pod nich były robione posiłki i imprezy. A sami Włosi okazali sie nieprzyjemnymi, zamkniętymi w swoim towarzystwie byfonami i (stare Włoszki) chamami. Ale było miło. Udanych wakacji! Ja już niestety po - też Kreta po raz drugi (zachód wyspy jest ładniejszy). Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaciach76 Re: ASTIR BEACH (***+) kolo Gouves 24.08.05, 17:42 Jedziemy na 14 dni a ile będziemy zwiedzać to okaże się na miejscu gdyż nasi znajomi jadą z 1,5 rocznym bobasem i nie wiadomo jak on będzie się tam czuł. A co warto zobaczyć i czy wszystko na własną rękę czy coś koniecznie z jakimś przewodnikiem z biura? Jesteśmy raczej wygodni i lubimy jak nam ktoś zorganizuje pobyt. Szkoda nam też all inclusive, jak tak będziemy jeździć po całej wyspie to nie wykorzystamy ponoć bardzo smacznego jedzonka i picia oczywiście też (chachacha). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaciach76 Re: ASTIR BEACH (***+) kolo Gouves 19.09.05, 21:14 Wróciłam, jak macie pytania piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
sposa Re: ASTIR BEACH (***+) kolo Gouves 13.03.06, 09:17 Proszę o i nformacje na temat tego hotelu i neckermana hit-a(bo u nich jest w ofercie), czy warto ?- opinie są sprzeczne wiec już sama niewiem. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
fionax Re: ASTIR BEACH (***+) kolo Gouves 27.01.06, 18:44 Cześć, jestem bardzo ciekawa czy udał się pobyt na Krecie w hotelu Astir Beach? Chcę tam pojechać we wrześniu, dokonałam wstępnej rezerwacj...czy plaża ok, jak hotel i czy jest gdzie wyjść? Z jakiego biura byłaś?Jaka jest szansa na pokoje z widokiem na morze! Pozdrawiam i będę wdźięczna za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
grecja-hotele Re: ASTIR BEACH (***+) kolo Gouves 03.07.06, 14:06 www.ocenyhoteli.pl/index.php/hotele/zobacz/astir_beach Odpowiedz Link Zgłoś