Dodaj do ulubionych

ASTIR BEACH (***+) kolo Gouves

17.08.04, 20:55
Wydaje sie ok na wszystkich zdjeciach a jak jest w realu ?? Ktos wie ??
Obserwuj wątek
    • kasiaciach76 Re: ASTIR BEACH (***+) kolo Gouves 30.06.05, 14:39
      Ludzie czy ktoś był w tym hotelu?????????????? Szukam informacji i nic nie mogę
      znaleźć a wybieram się tam we wrześniu i nie wiem czy mogę spać spokojnie. Będę
      wdzieczna za info.
    • kasiaciach76 Re: ASTIR BEACH (***+) kolo Gouves 20.07.05, 11:12
      Naczytałam się negatywnych opinii o Neckermanie i zaczęłam obawiać się urlpu, a
      myślałam, że mogę spać spokojnie.
    • angasc2 Re: ASTIR BEACH (***+) kolo Gouves 01.08.05, 17:15
      Byłam tam już piąty raz w tym roku.Za każdym razem z neckermannem, zreszta z tym biurem nie tylko tam ale większośc wyjazdów. Wszystko ok.polecam
      • kasiaciach76 Re: ASTIR BEACH (***+) kolo Gouves 01.08.05, 18:11
        Napisz proszę coś więcej o hotelu, o miejscowości, które pokoje są lepsze, jak
        all inclusive, itp. Będę wdzięczna.
    • dr.wycior Re: ASTIR BEACH (***+) kolo Gouves 19.08.05, 14:01
      Ja byłem w tym hotelu 4 lata temu.
      Bardzo dobry hotel. B. duży wybór posiłków, oczywiście na kolację obowiązują
      stroje "eleganckie" (spodnie, koszula itp.). Nie ma (nie było) Polaków -
      głównie Włosi. Blisko do morza, ale trochę nudna okolica.
      • kasiaciach76 Re: ASTIR BEACH (***+) kolo Gouves 19.08.05, 14:49
        Dzięki za info, mówisz, że okolica nudna, nam do szczęścia wiele nie trzeba,
        jedziemy odpocząć a przy okazji coś zobaczyć. Planujemy wypożyczyć samochód na
        2-3 dni i pozwiedzać, resztę czasu przeznaczymy na leniuchowanie, odpoczynek po
        całym roku pracy. Jak sobie coś przypomnisz to pisz. Pozdrawiam.
        • dr.wycior Re: ASTIR BEACH (***+) kolo Gouves 24.08.05, 14:43
          2-3 dni to b. mało jak na Kretę - chyba, ze jedziecie na 7 dni.
          Jest tyle do zobaczenia, że 7 dni to mało (patrz świetne opisy miejsc na forum
          o Grecji). Hotel jest prezy samej plaży odzielony od niej małą ulicą (raczej
          deptak). Trudno mi powiedziec jak będzie jak ja byłem to byli prawie sami Włosi
          i pod nich były robione posiłki i imprezy. A sami Włosi okazali sie
          nieprzyjemnymi, zamkniętymi w swoim towarzystwie byfonami i (stare Włoszki)
          chamami. Ale było miło.
          Udanych wakacji! Ja już niestety po - też Kreta po raz drugi (zachód wyspy jest
          ładniejszy).
          • kasiaciach76 Re: ASTIR BEACH (***+) kolo Gouves 24.08.05, 17:42
            Jedziemy na 14 dni a ile będziemy zwiedzać to okaże się na miejscu gdyż nasi
            znajomi jadą z 1,5 rocznym bobasem i nie wiadomo jak on będzie się tam czuł. A
            co warto zobaczyć i czy wszystko na własną rękę czy coś koniecznie z jakimś
            przewodnikiem z biura? Jesteśmy raczej wygodni i lubimy jak nam ktoś
            zorganizuje pobyt. Szkoda nam też all inclusive, jak tak będziemy jeździć po
            całej wyspie to nie wykorzystamy ponoć bardzo smacznego jedzonka i picia
            oczywiście też (chachacha). Pozdrawiam.
    • kasiaciach76 Re: ASTIR BEACH (***+) kolo Gouves 19.09.05, 21:14
      Wróciłam, jak macie pytania piszcie.
      • sposa Re: ASTIR BEACH (***+) kolo Gouves 13.03.06, 09:17
        Proszę o i nformacje na temat tego hotelu i neckermana hit-a(bo u nich jest w ofercie), czy warto ?- opinie są sprzeczne wiec już sama niewiem.
        Pzdr
    • fionax Re: ASTIR BEACH (***+) kolo Gouves 27.01.06, 18:44
      Cześć, jestem bardzo ciekawa czy udał się pobyt na Krecie w hotelu Astir Beach?
      Chcę tam pojechać we wrześniu, dokonałam wstępnej rezerwacj...czy plaża ok, jak
      hotel i czy jest gdzie wyjść? Z jakiego biura byłaś?Jaka jest szansa na pokoje
      z widokiem na morze! Pozdrawiam i będę wdźięczna za odpowiedź
    • grecja-hotele Re: ASTIR BEACH (***+) kolo Gouves 03.07.06, 14:06
      www.ocenyhoteli.pl/index.php/hotele/zobacz/astir_beach
      • neronka Re: ASTIR BEACH (***+) kolo Gouves 29.06.07, 10:10
        up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka